Ergin Ataman Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ergin Ataman Gündeme Dair Açıklamalarda Bulundu


İşte Ataman’ın konuşmasının satır başları:

“BEN BİR PROJE ADAMIYIM”

“Duygun Yarsuvat önderliğindeki yönetimin projesiyle buraya geldim, ben bir proje adamıyım, ailece Galatasaraylı olduğumdan dolayı da bu bana çok büyük bir heyecan verdi. Kazandığımız başarılardan ötürü gurur duyuyorum.”

“Galatasaray’ı Avrupa’nın en büyük 10-12 kulübünden birisi yaptık.”

“EN BÜYÜK HAYAL KIRIKLIĞI KÜÇÜLME KARARI”

“En büyük hayal kırıklığım Galatasaray camiası basketbola bu denli sevgiyle yaklaşırken, yönetimin bir anda basketbolda küçülme kararı almasıdır. Rakiplerimize baktığımızda camiada kenetlenmeler, iyi salon ve sponsorlar olduğunu görüyoruz. Galatasaray’da bunu gerçekleştiremedik.”

“BİZDEN DAHA ÇOK ZARAR ETTİLER”

“Can Topsakal’ın Galatasaray Odeabank’ın 5 yılda 55 milyon euroluk zarar edildiğine dair sözlerinde beni hedef gösterdi. Bu açıdan olaya baktığımızda Avrupa’daki diğer büyük kulüpler bizden çok daha fazla zarar yaptı.”

“EZELİ RAKİBİMİZ ATILIM YAPARKEN…”

“Sizin ezeli rakipleriniz atılım konusunda sürekli hamleler yaparken, siz yönetime geldiğinizden beri sürekli küçülmeyi gündeme getirirseniz bu demoralize edici olur.”

“O AKŞAM UYUYAMADIM”

“Biz Anadolu Efes’le play off mücadelesi verilirken bütçenin 4 milyon euroya düşürüldüğü açıklandı. Ben o akşam uyuyamadım. Sinan Güler, Vladimir Micov bu karardan o gün çok etkilendiler. Böyle bir karar aldıysanız sezonun bitmesini beklersiniz.”

“GALATASARAY’DA YALNIZ BIRAKILDIM”

Galatasaray’da çok yalnız bırakıldım. Her gün 9-10 defa takım elbisemi giyip Odeabank’a toplantıya gittim, bütçe meselelerini konuştum. Oyuncu maaşları yatmayınca 1 tane yönetici göremiyor etrafında, deplasmanda 1 tane yönetici yok. Ama kupa kazandığımızda herkes ordaydı, hepsi o zaman geldi.

“1 TEBRİK TELEFONU ALMADIM”

“Başarılar kazanırken 1 tane bile tebrik telefonu almadım ben. Hocaya, oyuncuya bir telefon edilip gönül alınmadı.”

“BEN İSTERDİM Kİ BAŞKAN YANIMIZDA OLSUN”

Ben isterdim ki başkan saha içinde yanımızda olsun. Tuncay Özilhan Anadolu Efes’i sahadan çekti.

“FEDERASYONDE FENERBAHÇE AĞIRLIĞI VAR”

“Federasyona baktığınızda Fenerbahçe ağırlığı görüyorsunuz, ben istedim ki bizim başkanımız da, genel menajerimiz de, idari sorumlumuz da oralarda olsun. Ama sadece Ergin Ataman vardı.”

“GALATASARAY’I BIRAKMAMI İSTEDİLER”

“Harun Erdenay benimle toplantı yaptı, 4 sene milli takımı çalıştırıp Galatasaray’ı bırakmamı istediler, mali olarak da şartlar iyiydi ama ben Galatasaray’ı bırakamadım. Hidayet Türkoğlu döneminde de benimle görüşmeler yapıldı ama hep şart Galatasaray’ı bırakmam oldu. Ancak benden sonra Ufuk Sarıca ile bu şart öne sürülmeden anlaşma yaptılar.”

“İHANETE UĞRADIM”

“Ben bu konularla ilgili bir basın toplantısı yapmayı düşündüm ancak baktım ki kimse benim yanımda durmuyor yönetimden, ben de vazgeçtim. Milli takımın teklifini reddettiğim için pişman değilim, çünkü o teklif bana Fenerbahçe başkanının baskısıyla geldi. Ama şunu da söyleyeyim ben böyle fedakârlık yaparken ihanete uğradım.”

“FUTBOLDAKİ TEPKİLER BASKETBOLA YANSIDI”

“Tüm Ultraslan’ı kastetmiyorum ama onların içindeki bir grup küfür ve hakaretlerle benim üzerime geldi. Futboldaki başarısızlıklar üzerine yönetime tepkiler başladı ve bu basketbol maçlarına taşındı.”

“AYAKÜSTÜ GÖRÜŞMEK BİLE HOŞ DEĞİLé

“Bana pahalı antrenör demelerine katılmıyorum. Bütçeyi 4 milyon euroya indirince benim maaşım bile sırıtmaya başladı. Can Topsakal’la gerçekleştirdiğim ayaküstü görüşmede de söyledim, gerekirse 1 yıl ücretsiz çalışırım dedim. Geçtiğimiz sezonlardan da ciddi alacağım olmasına rağmen. Benimle ayaküstü görüşülmesi bile hoş değildi.”

“CAN TOPSKAL ‘BAŞKAN SENİ İSTİYOR’ DEDİ”

“Can Topsakal bana seni istemiyoruz yabancı bir antrenör getirip genç oyuncularla çalışmak istiyoruz ancak başkan seni istiyor dedi.”

“İSTEDİĞİM SEVİYELERDE TEKLİF GELMEDİ”

“Bu sezon büyük ihtimalle dinleneceğim. Basketbol adına bir şeyler yapmak istesem de istediğim seviyelerde teklif gelmedi.”

“HİDAYET VE ÖMER’E KIRGINIM”

“Hidayet ve Ömer’e kırgınım. Benimle el sıkışıp 2 ay boyunca beni aramadıkları için kırgınım, benimle çalışmadıkları için değil. Bana “sen Türkiye’nin en büyük hocasısın, bu Avrupa Şampiyonası’nda madalya almak istiyoruz, lütfen gel ekibini kur” dedikten sonra baskılar alıp anlaşmadan dönmemeliydiler.”

“SİNAN GÜLER’İN FENERBAHÇE’YE GEÇMESİ ÇOK ACI”

“Sinan Güler Türk basketbolunun starıdır. Fenerbahçe’ye geçmesi çok acı, evet Ataman’ı tutamadılar ama keşke onu elde tutabilselerdi.”

“FENERBAHÇE YÖNETİMİNİN BAŞARISI”

“Fenerbahçe’nin makası açması Fenerbahçe yönetiminin başarısıdır. Benim tüm çabam bu seviyelere çıkmaktı ama başaramadım.”

(Basketdergisi)

Video: YouTube

GSCimbom Mobile App
 
Sinan konusunda da, ataman konusunda da %100 kusurlu yönetimdir.
Sen değerlerine sahip çıkmazsan sonuçlarına katlanırsın.

GSCimbom Mobile App
 
Gerçek Galatasaraylı adam gibi adam budur işte.1 sene başarısız oldu diye adamı istemeyen taraftara yazık gerçekten.Bedava çalışırım diyen 1 kişi var mı bu takımda bu güne kadar?
 
Başarısızlık değil konu. Yönetimin kuklasi ultraslan a yaranma meselesi iş.
Yoksa bütçe düşürelim gerekirse 1 sene para almayayim diyen bir adama yapılacak şey değil bu.
Üstelik hem maddi hem manevi milli takım yerine Galatasaray ı secen biridir ergin ataman.
Ruh olarak Galatasaray ya yakışan bir Galatasaraylıyi daha kaybetti kulüp.
Can topsakal denilen karaktersizin de etkisi büyük bu ayrılıkta. Dursun un kararı değildir bu.

GSCimbom Mobile App
 
Yazık ettiler bu adama diyecek birşey yok.Gelecek sene beşiktaşlı erman kunter ile tamdan dibi vururuz.Aynı hataya basketbolda da düştüler.Şimdi ilk 5'de bile bitirirsek başarı sayılır.Umarım tez zamanda kurtuluruz dursun ve avanelerinden.
 
Ataman Galatasaray tarihinin en büyük bütçelerini kullandı. Milli takım yüzünden Galatasaray'ı boşladı. Dursun ile birlik olup taraftarı Galatasaraylı olmamakla suçladı. 10 milyon bütçeyi rezil etti. "F4 bizi kesmez" derken gelenden geçenden tokat yedi. Takım deplasmanlarda hava atışıyla maç veriyordu. Çuvalla para harcadı, guard alamadı. Ya sakat oyuncu peşinde koştu ya Avrupa tecrübesi olmayan adam getirdi. "Avrupa'nın en iyi guardı olacak" dediği adamı, kadro dışı bırakıp gönderdi. Her mağlubiyette suçu oyunculara attı. Her hafta canının istediğini kadro dışı bıraktı. Yeri geldi 6 kişi yendiğimiz "fb ülker doğuş" için "hedef maçımız değil" dedi ve evinde 100 sayı yedi. Bu kadar yeter.. Yönetimi hayatta savunmam ama Ergin'in gitmesi gerekiyordu ve gitti.
 
Galatasaray son yıllarda çok büyük hatalar yapıyorlar. Yanlış oyuncu alırsın, fazla para harcarsın yada bir süre şampiyon olamazsın bunları anlarım ama Galatasaray için emek harcayan, ciddi başarılar sağlayan kulübün sembol isimleri olan oyuncularımıza, teknik direktörlerimize çok büyük ayıp ediyoruz. Bu adamlar kulübe ciddi başarılar sağlamış yeri geldiğinde sizlerden daha çok emek harcamışlar o yüzden gönderilmenin de bir adabı olmalı. Biraz daha vefalı olmakta fayda var, düşük bütçelerle tarihin en büyük başarısını sağlamış bir hocanı göndermeyi bile bilmeyen kişiler gün gelir daha beter bir duruma düşerler.

Yazıklar olsun.
 
taraftarın yarısı hocayı desteklerken diğer yarısı eleştiriyordu bu gayet doğal ancak hoca yapılan eleştirileri olgunlukla karsılamak yerine taraftara çapulcu diyerek çok büyük yanlıs yaptı.
 
Üst Alt