Ergin Ataman: "Kararı 3-5 çapulcu veremez!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ergin Ataman: "Kararı 3-5 çapulcu veremez!"


ergin-ataman-0802.jpg

“Öncelikle mücadelelerinden dolayı oyuncularımı kutluyorum. Sonuçta rakip Avrupa’nın en önemli takımlarından biri. İlk devre çok iyi oynadık. Savunmayı iyi yaptık. Hücumda paslaşmayı çok iyi yapıp boş atışları bulduk. Fenerbahçe’nin iki uzunla başlamaması bize avantaj yarattı. Udoh – Vesely oynamadığında büyük avantaj yakalıyoruz. Obradovic çok tecrübeli bir koç. Devre arasında bunu farketti ve ikinci yarının tamamını neredeyse iki uzunla oynadılar. Biz de hücumda tıkanmaya başladık. Dış atıcılarımızdan katkı almaya çalıştık. Diebler da gününde olmayınca bu anlamda maçı kıramadık. Nunnally ve Bogdanovic ile üçlük isabetler bulan Fenerbahçe maça ortak oldu. Sonunu onlar iyi oynadılar. Biz atışları kaçırdık. Maçı Fenerbahçe kazandı ama Galatasaray takımı Errick McCollum’un da katkı vereceğini düşünürsek bu ligde şampiyonluğun önemli adaylarından biri olacağını göstermiş oldu.”

“Real Madrid maçını kazandığımızda da aynı taraftar grubu yönetimi ve beni istifaya davet etti. Bugün de aynısı oldu. Bunlara taraftar diyemeyeceğim. Bu provakatörlerin tepkilerini göstermeleri hakkıdır. Galatasaray bir grubun kulübü değil. 25 milyon taraftarı olan bir takımdır. Galatasaray maç kaybettiği zaman taraftarken eve gidip ağlardım. Bu grup Galatasaray’ı ele geçirmeye çalışıyor. 12 bin kişilik salonda bu ortamı yaratmaya çalışan bin beş yüz kişi. Gün gelecek tabii ki ben gideceğim. Galatasaray’da tabii ki 15 yıl kalmayacağım. Bunun kararını da üç beş çapulcu değil yönetim kurulu verecek. Ben Galatasaray’da bir beş yıl daha kalmayı planlıyorum. Biz dimdik ayaktayız.”
 
bu şubeyi uzun bir sure yok saymak çoğumuzun ruh sağlığı açısından iyi olacak. ergin yalamalarıyla tokatlanmaya devam etsin.
 
Küfür hakaret olmadığı sürece herkes istediği kişiyi protesto edebilir.taraftara laf söyleme hakkını kim verdi sana köfteci

tapa
a
l
k
 
Aynen hocam. Senin gibi koca tepki gosterenler eger adam olsalardi dursunu coktan gondermislerdi.

Dursunun sicislarini, beceriksizliklerini kimse hocalara odetemez.
 
İsler kotu gidince istifa istenir kufur vs duymadim ,subede sene basindan beri dogru giden birsey yok ,3 oyuncu sutlandi ,fitipaldo alindi performansi ortada ustune mccollum alindi ,takim ligde ilk 4 giremeyecek avrupada sonuncu olmamaya calisiyoruz .
 
Galatasaray bir grubun kulübü değil. 25 milyon taraftarı olan bir takımdır. Galatasaray maç kaybettiği zaman taraftarken eve gidip ağlardım. Bu grup Galatasaray’ı ele geçirmeye çalışıyor.
Ataman gitsin veya kalsın çok umurumda değil lakin şu ettiği laflar iyi olmuş. sucukAslan'a kim koyarsa koysun allah razı olsun.

Tabi ki sucukAslan'ın lafı ile gitme hoca sana katılıyorum lakin sucukAslan dışındaki taraftarlar ne diyorsa onları iyi dinlemen iyi anlaman lazım.
 
Yine klasik lafınıda söylemiş.Rakip avrupanın en önemli takımlarından biri.Rakip süper rakip inanılmaz.Bu fenerde olsa efeste olsa her yenildiğinde aynı mazeretler.Ulan yenilmekten yalama oldun yalama hıyar.Utanman varsa istifa et.Taraftarda son derece haklı sana bagırmakla.9 milyon euro yu hiç ettin sıfatsız herif.
 
Çapulcu dediyse harbiden sıkıntı büyük, D.Ö ile birlikte dayak yiyerek gidecekler kervanına katılmış olmalı
 
Üst Alt