Ergin Ataman - Sayfa 102 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Böyle karakterli, kimseye eyvallahı olmayan, cüzdanından önce vicdanına bakıp konuşan insanların ekseriyetle Galatasaray camiasından çıkması hep benim için gurur kaynağı olmuştur. Ergin hocam da bu süreçte dopingçi saray yalamasına karşı gelerek ciddi karakter koydu. İnşallah şu olaylar tez zamanda bitince kariyerinde eksik olan tek kupayı da alıp yine göğsümüzü kabartır.
 
Önce terim uzatmalı sonra Ataman ı ekibimize kazandırmali.
Şüphesiz hem futbol hem basket gözümüz arkamızda kalmaz gönül rahatlığıyla sadece başarıya odaklaniriz. Masada sahada çok iyi temsil ediyorlar Galatasarayı.
 
Ergin ADAMan.


BSL'de sezonun tamamlanmasını savunanlardan Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, İspanya Ligi'nin final maçının ardından bir açıklama yaptı.

Ataman şu ifadeleri kullandı:
"İspanya Basketbol Ligi muhteşem bir final maçı ile sonlandı ve Barcelona'yı 69-67 yenen Baskonia şampiyon oldu. Benim gibi bu maçı izlerken vicdanı sızlayanlar oldu mu acaba?

Tebrikler Baskonia, tebrikler Barcelona ve en büyük tebrik geri adım atmadan ülkede basketbol heyecanını son saniyeye kadar yaşatan ACB organizasyonuna..."
 
Nba’de oynamış insansın konuşma tarzına bak ya sanki mahalle kabadayısı. Parayla vurmaya çalışmak da ayrı bir, neyse... Yazılacak çok şey var da.

Takip ettiğim basketbol sitelerinden bir tanesine de sallamış baya, basketfaule.
 
DuudkgXXQAEECrx.jpg
 
Üst Alt