Erhan Telli Dayak Yedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erhan Telli Dayak Yedi!


Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı, yazdığı bir haberdeb ötürü spor yazarı Erhan Telli'ye tekme yumruk girişti.​



Spor Yazarı Erhan Telli'nin bugün çalıştığı gazetede, Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı'ya dayandırılarak verdiği, "Fatih Terim istifa etmedi. Bunu Özgener duyurdu" şeklindeki haber, spor yazarına çirkin bir saldırıya neden oldu.



Bursa Atatürk Stadı'nda saat 18.00'de Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim'in basın toplantısının ardından stadı terk etmek üzere olan Erhan Telli, otele yürürken saldırıya uğradığını belirterek şunları söyledi:

"Tam taksiye binecektim ki, peşimden bir kız koşup kolumdan tuttu ve 'Başkanım sizinle görüşecek bir dakika bekleyin' dedi. Bunun üzerine Başkan İbrahim Yazıcı geldi ve bende kendisine 'Merhaba sayın başkanım' dedim. Yazıcı, 'Erhan Telli senmisin?' dedikten sonra, suratıma bir tokat attı ve daha sonra bir defa daha vurdu. Bu yaşanan olaylardan dolayı son derece üzüntülüyüm."



Öte yandan olayı duyan Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mahmut Özgener, A Milli Takım'ın antrenmana gelen Telli ile bir süre görüştü. Özgener'in, Erhan Telli ile birlikte statta bulunan bir odaya giderek nelerin yaşandığı ile ilgili bilgi aldığı öğrenildi.





Kaynak: DHA
 
Cevap: Yazıcı tekme tokat girdi!



Başığı Erhan Telli dayak yedi olarak değiştirirsek daha çok renktaşımızı sevindirmiş oluruz:eek:
 
Cevap: Erhan Telli dayak yedi !



Birde benim için vursaydı keşke.Sercan'ı vermedi diye kızmıştım Yazıcı'ya bu olayla gözüme girdi.
 
Cevap: Erhan Telli dayak yedi !



Bende konuyu açmaya girmiştim.Nası sevindim tokata anlatamam.Başkan yazıcı Sercan'ı vermedi ama işe yaradı yine xD
 
Cevap: Erhan Telli dayak yedi !



Erhan Telli bu saatten sonra kilik degistirir bence. Rijkaard gormesin kendisini, Ibrahim Yazici'ya benzemez cunku onun yumrugu. Bir daha ayaga kalkamayabilir telli turna.
 
Cevap: Erhan Telli dayak yedi !



Bu dayak yemiş hali mi ?

" Normal " hali mi ?



erhan-telli-01.jpg
 
Üst Alt