Eric Gerets Haberleri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eric Gerets Haberleri


adsziu.jpg




Bahri ve Şansal :Yeni hoca yüzde 99 Gerets olacak..

Galatasaray eski teknik direktörü Erik Gerets Belçika'da açıklamalarda bulundu.Ünal Aysal'ın Başkan seçilmesi durumunda teknik direktörlüğe gelmesi beklenen ve bu konuda dedikoduların arttığı bir dönemde açıklamalarda bulunan Gerets sıcak mesajlar verdi.



Gerets Galatasaray'da yasadiklarimi,anilarimı hala unutmus degilim,unutmak mumkun de degil.

Galatasaray'la neden yeni bir maceraya girmeyeyim? Neden olmasin ! diyerek açık kapı bırakan Gerets



Galatasaray'da yaptigim hatalardan dersler aldim,basarili olabilecegime inaniyorum dedi ve bu transfere sıcak baktığını açıkladı.

Bu açıklamalara Türk basınında ilk ulaşan Belçikadaki yöneticimiz Emrah Öztürk oldu.



GSG - Emrah Öztürk Özel Haber ( Belçika )



Kaynak:Galatasaray Gazetesi



GSG ÖZEL HABER | Gerets Açıklamalarda Bulundu ! Galatasaray'da Başarılı olabileceğime inanıyorum... | Facebook
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Gerets hata olmasın ya yerli den baslasaydı keske Ünal Aysal



Hayırlı ne diyelim
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Birde şu var tamam Gerets diyoruz da ; bence bize devamlılığı olan bir hoca lazım.Öyle bir hoca olsun ki 3-4 yıl takımı emanet edebilelim.Zor durumlardan böyle kurtulabiliriz ancak.
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Seneye kim gelirse gelsin, özellikle oyuncular artık kredilerinin kalmadığının farkındalar. Özellikle yeni yönetimde, Adnan Polat gibi çocuk avutur biçimde, futbolcular için hoca fln kovmaz 1 sezonda 3 defa. O yüzden başta Servet-Hakan gibi Galatasaray'a yakışmayan adamlar bile seneye uçuk performanslar gösterecektir ve Galatasaray böyle dandik kadroya rağmen, seneye hoca fark etmeksizin bu seneyi unutturacaktır. Ama şampiyonluk fln yine zor tabi.
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Dünya çapında sürekli başarı için Gerets'in doğru tercih olduğundan şüpheliyim.
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Gerets'i adnanlar harcamasa idi bugün o dünya çapında klüplerden biri olabilirdik zaten.Seneye tamamen lige konsantre olan ve zevk veren, hücum futbolu oynayan bir takım izleriz.
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Dünya çapında sürekli başarı için Gerets'in doğru tercih olduğundan şüpheliyim.



Dünya çapında erken henüz,lig de ortalama başarı yakalamayan bir takım için.Ateşten çıkıp suya atlamak gibi.Ben önceliği lige vermemizi istiyorum şahsen.Kaliteli Türkleri alarak(Fb'nin yaptığı gibi),takımı oturtalım,sonra yavaş yavaş Avrupa için kadro kurmaya başlayalım.Dediklerimi sakın üstüne alınma,sadece cümlen üzerinden görüşlerimi dile getirdim.
 
Cevap: Eric Gerets l Haberleri



Her ne kadar artık yeni yüzler görmek istesem de, Gerets gibi kulübümüze gönülden bağlılık duyan teknik adamlara her zaman yer vardır. Gidişini asla unutamam, Fenerbahçe maçında kafası kanamasına rağmen dik duruşunu asla unutamam.. :)
 
Üst Alt