Eric Gerets | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eric Gerets


Galatasaray Kulübü, Gheorghe Hagi’nin istifasının ardından, Belçikalı teknik direktör Eric Gerets ile 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı.



Galatasaray Kulübü Sportif Direktörü Bülent Tulun, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yaptığı açıklamada, “Gerets’in avukatıyla 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Belçikalı teknik direktör, 10 Haziran’da gelip çalışmalara başlayacak” dedi.



Tulun, Gerets’in yardımcıları konusunda kafalarından geçen isimler olduğunu ancak, kesinleşmiş bir durumun söz konusu olmadığını söylerken, bu konuda Bülent Korkmaz ve bir dönem sarı-kırmızılı formayı giyen Alman Stumpf’un düşünüldüğü öğrenildi.



Bülent Tulun, Arif ve Hakan Ünsal ile sözleşme imzalamayacaklarını da ifade ederek, “Ergün ile bir şey konuşmadık. Bülent’in statüsü farklı. Hakan Şükür’ün de sözleşmesi devam ediyor” açıklamasını yaptı.



SAKARYASPORLU RAGIP İMZALIYOR

Yurtdışında anlaştıkları bir futbolcu bulunmadığını belirten Tulun, “Daha önce anlaştığımız Sakaryasporlu Ragıp ile Çarşamba günü sözleşme imzalayacağız. Konyasporlu Altan ile görüştük, ancak bir anlaşma yapmadık” dedi.



GERETS’İN KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Önümüzdeki sezon Galatasaray’ı çalıştıracak olan Belçikalı teknik adam Eric Gerets’in futbolculuk kariyeri başarılarla dolu. 88 defa Belçika Milli Takımı forması giyen 51 yaşındaki teknik adam, milli formayla 2 kere gol atma başarısı göstermişti.



Unutulmaz sağ bek Gerets, Galatasaray ile ilk olarak 1988-1989 senesinde tanışmıştı. Şampiyon Kulüpler Kupası’nda Galatasaray ile karşılaşan PSV’nin kadrosunda yer alan Gerets, o karşılaşmada Tanju ve Kovaçeviç’in gollerine engel olamamış ve PSV sahadan 2-0 yenik ayrılmıştı.



1972 yılında Standard Liege formasıyla futbol hayatına başlayan Gerets, 1983-84 sezonunda AC Milan’da da oynamıştı. 1992 yılında PSV formasıyla futbol hayatını noktalayan Gerets, aynı sene Liege ile teknik direktörlük kariyerine başladı.



Belçikalı teknik adam ilk başarısını 1997 yılında Belçika Ligi’nde Lierse’e ilk şampiyonluğunu getirerek gerçekleştirdi. 1998 yılında Brugge’ün başına geçen Belçikalı teknik adam, burada da kariyerinin ikinci şampiyonluğunu kazanmıştı.



Belçika’dan sonra Hollanda’nın yolunu tutan Eric Gerets, 1999-2000 ve 2000-2001 yıllarında üst üste 2 kez PSV ile Hollanda şampiyonluğu yaşadı. Gerets ayrıca 2000-2001 senesinde PSV ile Hollanda Kupası’nı da kazanma başarısı göstermişti. Yine aynı sene Gerets, Galatasaray’ın deplasmanda PSV’ye 3-1 yenildiği karşılaşmada da Hollanda takımının başındaydı.



Belçikalı teknik adam Kaiserslautern’i 2002-2004 yılları arasında çalıştırmış son olarak da bir başka Alman ekibi Wolfsburg’un başında yer almıştı.



Geldiğinin ilk haberi..:)



gerets=gomlek=byk.jpg




324495_BIGPORTRAIT.jpg



2.jpg


Ş.Saracoğlu'nda başına gelen cisimlere aldırmadan dimdik ayakta duran teknik adam !
 
Cevap: # Eric Gerets



Bilen bilir ne denli sevdiğimi kendisini.Oynattığı futbolda zaten göze hoş gelen bir futboldu.İleride tekrar Galatasaray'ın başında görmek isterim diyeceğim ama bir açıklamasında teknik direktörlüğü erken bırakmayı düşünüyorum tarzında bir açıklama yapmıştı.Duruşu,açıklamaları.Herşeyi çok güzeldi.
 
Cevap: # Eric Gerets



Adam gibi adam dı bence.Bu adamın elinde bu kadro olsa çok şeyler yapcağına İnanıyorum.



Bu adamın elinde İNAMOTO'lar filan vardı yani...GS camiası çok yanlış işler yapıyor.



Bizde izliyoruz bakalım nereye varacak sonucu.
 
Cevap: # Eric Gerets



Gidisine çok üzülmüstüm, hele aglayarak Istanbul'u terketmesi:(. Ne olurdu Adnan Polat sözlesmesini uzatmisken bir sezon daha sabretseydin ? Ne olurdu simdi ki kadroyu Gerets'e verseydin ?



Bir baska açidan bakinca, Gerets bize gelmeden önce o kadar kariyerli, birçok önemli kupa ( Hollanda ligi haricinde) kazanmamisti.

Yani demek istedigim, biraz arastirilsa yine bu tip teknik direktör bulabiliriz. Ama bu isleri Bülent Tulun yapmis, nerde su an ki yönetim de böyle adam...
 
Cevap: # Eric Gerets



83 puanla kazandırdığın mucize şampiyonluk için bir keyif purosu da benden iç "büyük adam".



Sana o kısıtlı kadroyla kazandırdığın şampiyonluk için her zaman minnettar kalacağız.
 
Cevap: # Eric Gerets



Hakkini yedik, hem de sozlesmesini yenileyip, uc ay sonra gondererek resmen adamla dalga gectik. Gerets ve Ilic'in gonderilmeleri hicbir sebeple aciklanamayacak yanlis ve sacma kararlardir.
 
Cevap: # Eric Gerets



Hakkini yedik, hem de sozlesmesini yenileyip, uc ay sonra gondererek resmen adamla dalga gectik. Gerets ve Ilic'in gonderilmeleri hicbir sebeple aciklanamayacak yanlis ve sacma kararlardir.



bu hamleler Galatasarayı geriye gitmesinin başlangıcıydı zaten şu kadoyu geretse verseydik ne durumda olurduk acaba:rolleyes:
 
Cevap: # Eric Gerets



Lucescu ve Gerets uefa kupası çeyrek finalinde karşılaşıyorlar.:rolleyes:



Birini Özhan Canaydın,birini Adnan Polat yedi...
 
Cevap: # Eric Gerets



Gerets maçı alsın diyorum.O adamı üzülürken görmek beni çok daha fazla üzüyor.

Adam gibi adam;Eric Gerets :p :D
 
Üst Alt