Erkek Voleybol Başlığı | Şampiyon Rusya | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erkek Voleybol Başlığı | Şampiyon Rusya


9q286.png




Gruplarda ilk 4’e girecek takımlar çeyrek finale yükselecek.
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



Erkek voleybolda yarının programı:



A Grubu



11.30 Büyük Britanya - Bulgaristan

16.45 Avustralya - Arjantin

22.00 İtalya - Polonya



B Grubu



13.30 Rusya - Almanya

18.45 ABD - Sırbistan (TRT Spor)

24.00 Brezilya - Polonya



Yeni transferlerimiz Bojan Janic (Sırbistan), Vladimir Nikolov (Bulgaristan) sahneye çıkıyor.
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



Bulgaristan, Büyük Britanya'yı 3-0 yenmiş. Vladimir Nikolov 14 sayıyla takımının en skoreri.
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



ABD 3-0 yendi Sırbistan'ı. Daha çekişmeli bir maç bekleniyordu ama pek şans tanımadı ABD, zaten geriden gelip aldıkları 2.sette daha iyi takım olduklarını gösterdiler. Matthew Anderson'a hayran kaldım mükemmel bir maç çıkardı. Bizim Bojan Janic ise az süre aldı 1 blok sayısı var sadece.
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



Maçı biraz seyrettim de ABD burda da altın madalya alırsa, kadın basketbol, erkek basketbol, kadın voleyboldan sonra bu biraz fazla olur :eek:
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



Bulgaristan,bence turnuvanın en formda olan takımı Polonya'yı kolay geçti,yolları madalyadan geçiyor.. Polonya'nın çok tecrübeli oyuncularının yanında,genç ve gelecek vaad eden oyuncuları da var kadrosunda. Bulgaristan yenilgisi gerçekten çok şaşırtıcı geldi bana. Bu yenilgi Polonya'ya büyük ders olur ve bence hakettikleri altın madalyayı alırlar (eğer bu grupta 1 yenilgi daha almazlarsa). Eğer alırlarsa bronzda takılacaklarını düşünüyorum. Ellerinde çok kilit oyuncular var gerçekten,örneğin Mozdzonek,kendisi bildiğiniz bi' blok makinası ki belki aldığı blok sayılarının %70'i zıplamadan,siz düşünün artık. Mozdzonek'in oynadığı Skra Belchatow takımından 2 kişi daha var Polonya Milli Takımı'nda.Bartosz Kurek ve Michal Winiarski.İkisi de şahane oyuncular ki hangi Avrupa kulübüne koyarsanız koyun çok rahat oynarlar.Özellikle Kurek'in smaç servisleri,eğer eli yanıyorsa,durdurulamaz gibi bir şey zaten. Eğer Polonya form tutturursa önlerinde hiç bir takım duramaz,hiç bir..
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



İTALYA-ABD maçı var şuanda.İtalya ilk seti aldı.Hakemler çok kötü yalnız oyun sonlarına doğru iki büyük hatalı karar verdiler.Güzel maç oluyor.
 
Cevap: Erkek Voleybol Başlığı



Rusya 4.seti 25-23 kazanarak 3-1 ile finale kaldı.

Finaldeki rakipleri Brezilya-İtalya maçı ile belli olacak, maç saat 21.30'da.
 
Üst Alt