Erman Kunter: "Galatasaray'ın hedefleri en üst nokta" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erman Kunter: "Galatasaray'ın hedefleri en üst nokta"


5d7585da155c4f17b25865c0d5e9c4e1.jpeg

Galatasaray Odeabank'ın yeni Başantrenörü Erman Kunter, ilk düşüncelerini ve görüşlerini Galatasaray Televizyonu'nda paylaştı.


"10-15 gündür bazı görüşmeler yapıyorduk. Belli bir noktaya geldik ve bugün de mutlu sona ulaştık" diyen Erman Kunter, "Benim açımdan çok sevinç ve gurur dolu bir gelişme. Galatasaray'ın beni seçmiş olması gurur verici. Çabuk gelişen bir süreç oldu. 2002-2003 sezonunda da Galatasaray'da çalışmıştım. 15 yıl aradan sonra geri dönüş oldu. Bugünden itibaren çalışmalarımıza başladık" diye konuştu.

Yeni bir takım kurmaya çalışacaklarını söyleyen ve takımda çok fazla kontratlı oyuncu olmadığını hatırlatan Kunter, "Geçen sezonki takımdan bazı önceliklerimiz olacak. Galatasaray'ın hedefleri en üst nokta. 3 tane kulvarda yarışacağız. Biri Türkiye Ligi. Burada hedef en yukarı gitmek. Önümüzdeki sene bugünlerde final maçında oynamak birinci hedefimiz. Eurocup'ta ise kazanılan kupanın devamını getirmek istiyoruz. Bir de Türkiye Kupası var. Bu camiada bundan aşağı hedef koymamız mümkün olamaz zaten" ifadelerini kullandı.

galatasaray.org
 
Bu Fenerbahçe' li Erman, Ergin Ataman' dan daha mı başarılı olacakmış? Yatacak yeri yok bu kulübü yöneten beceriksizlerin!
 
Kapatin su subeyi diyoruz. Fb Euroleague kazaniyor, adamlarin butcesinin beste birine sahip degiliz. Bari kulübü rezil ettirmeyin, kapatin gitsin.
 
Galatasaray tamamen hain gruplarca kontrol altına alınmıştır artık bu belli oldu.

Her bir branş tek tek bitirilip, her nokta ayrı ayrı sabote ediliyor.

Sebep olanlara da, göz yumanlara da ilerde gereken cevap illa verilecektir.
 
Getirdikleri adama bakk.

Galatasarayda taraftar devrimi şart. Aksi takdirde bizleri çok zor günler bekliyor.

İlk önce o şerefsiz ultraslan dağıtılmalı. Yeni bir oluşum kurulmalı.
 
Mickaël Gelabale is in talks with Galatasaray.
He has a strong connection with Galatasaray new head coach Erman Kunter

Gelabale'yi alacakmışız
 
Üst Alt