Erman Toroğlu: ''Galatasaray'da sahtekar futbolcu kalmadı'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erman Toroğlu: ''Galatasaray'da sahtekar futbolcu kalmadı''


DJ3axXZWkAEageH.jpg


İşte Erman Toroğlu'nun yaptığı yorumlardan satır başları;

Galatasaray takımı, yaptığı işe göre fazla enerji sarfediyor. Gereksiz yere… sahadaki duruşları çok iyi değil. Bu maç 3-0 olabilirdi. Galatasaray çok fazla saldırıyor görünüyor. 6 tane korner attılar. 6 tane gelen topun çoğuna vuramadılar. Öne korner atıyorlar, önde bir şey yapamıyorsun. Arkaya atsan atamıyorlar. Ondan vazgeçtim. 6 kornere de baksak, hepsinin Kasımpaşalı oyunculara geldiğini görürürüz. Ben az harcayacağım, çok kazanacağım. Çok harcayıp çok kazanırsam anlamı yok. Yayılmaları yanlış. Bütün toplar Kasımpaşalılara geldi. Sabaha kadar korner at. Ne yapayım ben o korneri?

Galatasaray’da geçen senelerde olmayan birşeyler var. Hiç kimse sahada sahtekarlık yapmıyor. Fedakarca oynuyorlar. Önceden öyle değildi. Önceden refakat ediyorlardı, şimdi öyle değil. Bunların en profesyoneli Gomis. O da gol atmak için çok uğraşıyor. Arkadaşlarına çok iyi ikazlar yapıyor. Sen buraya gel, sen oraya git diyor. Orta sahada da lider bir oyuncu yok. Belhanda şu ana kadar hikaye. Gol paslarını iyi yapıyor. O tip topları iyi kullanıyor. Takım boyu da uzun. İple çalışmalar yapılıyor. Galatasaray’a da lazım. 60 metre takım boyu olmaz. 30-35 olsa tamam. Soldan da çizgiye inmiyorlar. Gomis tek kalıyor. Gomis’in yanına adam gelemiyor. Çizgiye inemezsen zor iş.
 
Gomis'in yanina daha fazla adam gelemiyor. Bu tespiti dogru bence. Feghouli de tam hazir oldugunda bu gorev hem kendisine hem de Belhanda'ya duser aslinda.
 
Üst Alt