Erol Bedir: "Deniz Türüç'e 10 milyon euro veren bana bile sormadan alabilir" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erol Bedir: "Deniz Türüç'e 10 milyon euro veren bana bile sormadan alabilir"


5251178.jpg

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, takımının kamp yaptığı Antalya'da transfere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erol Bedir, adı büyük takımlarla anılan Deniz Türüç ile ilgili AA' ya yaptığı açıklamada, ''Deniz'in çıkış bedeli 10 milyon euro. 10 milyon euro'yu verirlerse, Deniz'i almak için bana sormalarına bile gerek yok'' ifadelerini kullandı.

Dinamo Kiev'den transfer ettikleri Artem Kravets ile kadrolarını güçlendirdiklerini hatırlatan Bedir, "Kayserispor bu sezon şampiyonluğa oynayabilir mi?" sorusuna ise, şu yanıtı verdi:

"51 puanın 40’ını alabilirsek neden şampiyonluk olmasın"


"Şu anda bulunduğumuz yer sezon sonunda da kalmak istediğimiz yer. Alınacak 51 puan var, tüm otoritelerin söylediği 70'i geçen takım şampiyon olur. Şu anda 30 puanımız var, basit bir matematikle 51 puanın 40'ını alabilirsek neden şampiyonluk olmasın. Ama ayaklarımızın yere basması lazım, sezon başında ligde kalma adına önce 25 puan hedefini koymuştum. İkinci yarıda yine bulunduğumuz yeri koruma adına 25-30 puan hedefimiz var. Ama oyuncularım beni ilk yarıda olduğu gibi mahçup eder ve hedeflerimizden 5-10 puan daha fazla toplarlarsa o söylediğiniz şeyler de olabilir. Biz ne yukarılarda uçuyoruz ne de aşağılarda sürünüyoruz. Biz haddimizi biliyoruz."

"2 yabancı oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız"

Bedir, son yaptıkları transferle birlikte kadrolarındaki yabancı oyuncu sayısının 16’ya yükseldiğini dile getirerek, "Kanata William’ı aldık. Kravets büyük fedakarlık yaparak aramıza katıldı. Hiçbir bölgeye ihtiyacımız yok ama transfer hiçbir zaman durmaz. Şu anda 5-6 oyuncu ile görüşüyorum ama hiçbirisi şu an gelsin diye değil. Önümüzdeki dönem, daha sonraki dönem için. Kayserispor’un geleceğini düşünmek zorundayım. Hocamızla oturup konuşarak 2 yabancı oyuncumuzla yollarımızı ayıracağız. Bu oyunculara henüz karar vermedik. Oyuncularımıza talipler var, bunu değerlendireceğiz." şeklinde konuştu. Erol Bedir, oyuncularına şu ana kadar gelen resmi teklif olmadığının altını çizerek, "Menajerler aracılığıyla 7-8 oyuncumuz için teklifler aldık. Kalecimizden, orta saha oyuncularımıza teklif var. Espinoza’ya da teklif geldi ama şu anda hedefimiz var, devre arasında kimseyi gönderme düşüncemiz yok. Hoca körfeze değil de İngiltere’ye gitsin, biz onların önünü açarız." sözlerine yer verdi.

AA
 
"Şu anda 5-6 oyuncu ile görüşüyorum ama hiçbirisi şu an gelsin diye değil. Önümüzdeki dönem, daha sonraki dönem için. Kayserispor’un geleceğini düşünmek zorundayım."

Sen nasıl bir kralsın yaa
 
Bu adam geçen sene devre arası geldiğinde takımın 17 maçta 12 puanı vardı. Kesin düşer denilen bir takımdı. Önce mucizeyi başarıp ligde kaldılar, şimdi de 5.sıradalar.

Bizim Dursun ise 4.yıldızı alan takıma gelip ne hale getirdi.. Koca Galatasaray camiası Erol Bedir gibi birini bile bulamıyor işte..

Kravets ile yazın anlaşmış adam ve bu devre arası bedavaya almışlar. Müthiş adam.
 
İşte bu yüzden STSL'den topçu almaya karşıyım Avrupa'dan azıcık araştırsan Deniz'in vereceği katkıyı verebilecek bir topçuyu 2-3 milyon arasında bulursun ama bizim über başkanlar 10m fiyat çekiyor ...
 
Üst Alt