Erol Bedir: "Fatih Terim, Arda Kardeşler'le beraber taraftara el sallasaydı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Erol Bedir: "Fatih Terim, Arda Kardeşler'le beraber taraftara el sallasaydı"


Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Bana biri çıkıp desin ki Emre Akbaba'nın hareketi kırmızı kart değil."

Kayserispor Başkanı Erol Bedir: "Umut Bulut'un köprücük kemiği kırıldı ve sezonu kapattı."

Erol Bedir: ”Fatih Terim’i maç sonrası taraftarlar çağırıp 'İmparator' diye tezahürat yaptılar. Doğrudur, takımını iyi hazırlamış ama keşke yanına Arda Kardeşler’i de çağırıp öyle el sallasaydı.”

A Spor
 
Son düzenleme:
35001597_149649179234879_5645590861115817984_n.jpg
 
Lanet olsun, boyle zırva yuzunden hakli olan fener maci isyanimiza golge dusecek. Keske kirmizi alsaydi Emre. Zaten bir ... yaradigi yok. Simdi milletin agizina sakiz olacağız.
 
Net kırmızı değil. Emre birkere net topa müdahale ettiği gibi ayağına doğru hamle yapan rakip oyuncu. Talihsiz olsa bile o ayak yüksekte olduğu için faul doğru karar. Sarı bile tartışılır
 
Anadolu takımı taraftarı, yöneticisi olmak zor. 2 büyük birbirini yiyor, öteki hafta kimin aleyhine daha çok hata yapıldıysa onun rakibini doğruyorlar. Zor iş. Bu konuda tepkisine hak veriyorum. Ama büyüklere karşı böyle rahat konuşurken Başakşehir'e karşı olan tiynetsizliğine de katılıyorum. Takımını savunan, yürekli adam iktidar destekli takıma karşı doğranırken de hakkını arayabilmeli. Zaten bu yalaklıkları nedeniyle de ne uzuyorlar, ne kısalıyorlar. Şu ağlama seanslarının yanına biraz da onur ve yürek koysalar hayatlarına Belediye Başkanı'nın yanına oturmaktan daha büyük başarılar da katarlar.
 
Bu tip pozisyonlara böyle 1/100 hızla oynatıp öyle bakılırsa yanıltıcı olur. Kırmızı değil bu, kupada Luyindama'nınki de değildi mesela. İki oyuncu aynı topa gidiyor o anda, o mesafede adam ayağını çekemez. Yavaş yavaş oynatınca oyuncu bilerek,isteyerek tekme atmış gibi geliyor insanlara ama bu sarı karttan fazlası olmaz. Erol başkan saçmalamış.
 
Üst Alt