Errick McCollum Tekrar Galatasaray'da! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Errick McCollum Tekrar Galatasaray'da!


ÖZEL HABER | Geçtiğimiz sezon tarihi bir başarı elde ederek Eurocup'ta şampiyonluğa ulaşan Galatasaray Odeabank, bu sezon istediği performanstan uzak bir görüntü çizmişti. THY Euroleague'de play-off şansını mucizelere bırakan Ergin Ataman'ın öğrencileri, kupaya yarı finalde veda etmiş ve ligde de aldığı mağlubiyetlerle ilerisi için pek umut vermemişti.

Daha önce kadrosunda kısa rotasyonunda Bruno Fitipaldo takviyesi yapan Galatasaray Odeabank, geçtiğimiz yıl formasını giyen Errick McCollum ile her konuda anlaşma sağladı. İsmi bir dönem Darüşşafaka Doğuş ile anılan ve transferinin her an biteceğine dair haberler çıkan Amerikalı yıldızın yarın sabah saatlerinde sağlık kontrollerinden geçerek kendisini Galatasaraylı yapan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz sezon sonunda sözleşme yenilemek için kulüple görüşen McCollum yıllık 1.5milyon dolar gibi bir ücret talep etmiş ve ekonomik nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamaması üzerine Çin Ligi ekiplerinden NC Beijing takımına imza atmıştı. Şubat ayında biten Çin Ligi'nde takımının play-off aşamasına kalamaması sonrasında yıldız oyuncu serbest kalmıştı.

OZEL HABER | Errick McCollum geliyor! - FCN Blog
 
Son düzenleme:
yetergin

adama sezon başı fazla para istiyor dediniz aynı paraları başkalarına döküp sonra yine mccollumu aldınız bu ne lahana turşusu


Çeptalk
 
beIN SPORTS @beINSPORTS_TR
Amerikalı oyuncu ile sezon sonuna kadar anlaşmaya varılken, McCollum sadece lig maçlarında forma giyecek
 
Mccollum çok iyi de nasıl bir planlama anlamak mümkün değil

Ligde yarı final için transfer yapıyoruz resmen.

Seneye kalırsa anlami olur bir tek.
 
Yalnış transfer politikaları ile sezonu çöpe attık.

Çok rahat kupayı alıp euroleague'de hedefimiz vardı.

Ergin Ataman'ın 1 sezonluk hata yapma lüksü vardır diyelim
 
SON DAKİKA | Errick McCollum transferinde pürüz çıktı. Maddi konularda yaşanan anlaşmazlık sonucunda McCollum'un transferi rafa kalktı.
 
Üst Alt