Gittik hayirli olsunertem şener: "dünya kupası'na gidemeyiz.”
Sıvacı diye boşuna denmiyor buna.ertem şener: "bu işlerin üstesinden gelebilecek bir tek adam var, o da fatih terim'dir. gelsin bizi katar'a götürsün. stefan kuntz beceremez bu işi."
Ertem en son bu tarz beyanda bulunduğunda, Ünal Aysal döneminde Terim milli takımın başına geçmişti. CB'nin de etkisi vardı tabi.ertem şener: "bu işlerin üstesinden gelebilecek bir tek adam var, o da fatih terim'dir. gelsin bizi katar'a götürsün. stefan kuntz beceremez bu işi."
Bu ülke vatandaşlarındaki bu kibir dolu cümleler yokmu...ertem şener: "bu işlerin üstesinden gelebilecek bir tek adam var, o da fatih terim'dir. gelsin bizi katar'a götürsün. stefan kuntz beceremez bu işi."
Terim önce bizi düzeltin diyecemde inşallah dediğin olur. değiş tokuş yapalimertem şener: "bu işlerin üstesinden gelebilecek bir tek adam var, o da fatih terim'dir. gelsin bizi katar'a götürsün. stefan kuntz beceremez bu işi."
şimdi trabzon düşünsün.ertem şener: "trabzonspor, türk futbol tarihinde kar yağarken şampiyon olan ilk takım olarak tarihe geçecek."
ondan önce de tutuyorum kendimi falan diyodu. ula pzevenk 3 dk tutamadın kendini diye söylenmeye basladım 90+1 de "siz düşünün artık" vs. diye konusuncaUzatmaların başında başladı konuşmaya aha dedim kesin yedirecek bu bize
Uzatmaların başında başladı konuşmaya aha dedim kesin yedirecek bu bize
Maçı falan bıraktım ben o an ne zaman yiyeceğiz onu bekliyorumİzlediğim kafe de herkes su lan Ertem sus diye bağırıyordu.
Güzel nostalji oldu ben de özlemişim boş konuşmalarınıondan önce de tutuyorum kendimi falan diyodu. ula pzevenk 3 dk tutamadın kendini diye söylenmeye basladım 90+1 de "siz düşünün artık" vs. diye konusunca
ama maça ortak ediyor seyirciyi ya vallaha özlemişim anlatımını. real maçı da efsaneydi, bizim maçta.
tek fark var daha çok boş konuşuyor sanki.Güzel nostalji oldu ben de özlemişim boş konuşmalarını![]()