Ertuğrul Erdoğan - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Efe güven oyunu okuyabiliyor en azından. O daha yoklukta bana gore. Genç oyuncular hic katkı vermiyor nerdeyse hücum acısından.

Kadın basketbol liginde bütçede 1.'yle (Fener) 2. (Galatasaray) arasında 10 kat fark vardır, erkek baskette 1. Fener'le en iyi ihtimal 5-6. Galatasaray arasında 5-6 kat var. Erkekler liginin zaten hem oynanış, hem de bütçe itibariyle çok daha yakın olması beklenir, öyle de oluyor. Ama sadece bütçeyle ilgili olmadan Efe Güven'in dediğin gibi çok daha oturaklı bir oyunu var ve yanlış oyuncu tercihlerinde ısrar etmeyecek kadar vizyonu var. Geçen yılın üstüne Ertuğrul hocanın Tai-Auguste ikilisine takımın direksiyonunu bir daha vermesi yönetimin kötü niyetini bile taca çıkardı resmen. O saçma kontrat yenilemeler yüzünden ihtiyaç olduğunda bile elimiz kolumuz bağlı şu aşamada. İsmi ne olursa olsun böyle yönetilen, coaching edilen, taraftarı hedefleri küçültmüş yapıdan da daha fazlasını beklememek icap ediyor heralde. Kendimizi yoruyoruz, üzüyoruz anca.
 
ortada pek bir başarı yok aslında. iki senedir guard bulamadık.

iyi adaylar varsa sözleşme uzatmayıp başka koçlara yönelebiliriz.

Zaten yönetimde başarı filan umursayan da yok ki. 10 yıldır iş yapmayan yöneticilerle devam eden, bütçe varken Eurocup'ın en cafcaflı zamanlarında oyuncu almayan, 3 milyonluk takımın maaşlarını bile Play-off yarı finalleri öncesi ödemeye tenezzül etmeyen insanlar yönetiyor bu şubeleri. Adet yerini bulsun diye oluşturulan takımlar, Ertuğrul hoca çok bile bunlara.
 
gitmesini istemem. Yönetimin bu kadar beceriksizliğine rağmen iki senedir takım ilk 4'te bitiriyor.. Ergin Ataman döneminde bile böyle doğru transferler yapılmadı. Klobucar hamlesi dışında kötü denecek hamlesini hatırlamıyorum.

Muhtemelen ilerleyen dönemde daha da küçüleceğiz.. Bu adamdan iyisi gelmez.
 
Transferde gerçekten başarılı bizde bizde bir sene oynayan Yabancı oyuncular hemen euroleague takımlarıyla adları anılıyor


Evet koçun çok iyi bir oyuncu havuzu var, ucuza iyi oyuncu bulunabilecek ligleri çok iyi takip ediyor. Bütçeye göre gayet başarılı bence. Kendisi ilk geldiğinde ön yargılıydım ve yanlış bir tercih olduğunu düşünmüştüm ama yanıldım. Saygıyı ve tebriği fazlasıyla hek ediyor.

Selçuk Ernak’ın da oyuncu bilgisi çok iyidir mesela.
 
Üst Alt