Ertuğrul Erdoğan: "Bitirmeye yakın olduğumuz yabancı oyuncular var" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ertuğrul Erdoğan: "Bitirmeye yakın olduğumuz yabancı oyuncular var"


3f0ea568c8454865b295d47de4cb6f69.jpeg


Galatasaray Basketbol Takımı yeni başantrenörü Ertuğrul Erdoğan ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu Basın Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen imza töreniyle 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

İmza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılarımız Yusuf Günay ve Kaan Kançal ile Yönetim Kurulu Üyemiz Ömer Cansever, Basketbol Şubesi Genel Menajeri Ömer Yalçınkaya ve yeni başantrenörümüz Ertuğrul Erdoğan katıldı.

Yusuf Günay: “Yönetim olarak elimizden gelenin en iyisini yapacağız”

“Bugün Galatasaray Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Sayın Ertuğrul Erdoğan ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayacağız. Kulübümüzün ekonomik koşulları ortada. Galatasaray yönetimi olarak takımımız için elimizden gelenin en iyisini nasıl yapabiliriz gayreti içerisindeyiz. Bütçe çalışmalarımız devam ediyor. Önümüzdeki günlerde mali genel kurula giderek basketbol takımımızın bütçesini belirleyeceğiz.”

Kaan Kançal: “Camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum”

“Bugün hocamız Ertuğrul Erdoğan Bey ile bir imza töreni olacak. Kendisi daha önce takımımızda görev almış, camiayı bilen bir isim. Umarım kendisiyle yeni başarılara imza atacağız. Camiamız için hayırlı olmasını temenni ediyorum.”

Ömer Cansever: “Camiamıza hayırlı olmasını dilerim”

“Hocamız Ertuğrul Erdoğan’a hayırlı olsun dileriz. Camiamıza da hayırlı olmasını temenni ederim.”

Ömer Yalçınkaya: “Galatasaray’ı layık olduğu şekilde temsil edeceğiz”

“Bugün hocamızla birlikte yeni bir yola çıkıyoruz. Hocamız Ertuğrul Erdoğan’ın Galatasaray camiasına hayırlı olmasını dilerim. Kendisine hoş geldin diyorum. Bizim hali hazırda çok değerli iki tane A Milli takımdan oyuncumuz var. Bunun dışında yaklaşık 20 gün önce açıklanan beş yabancı oyuncu kuralından dolayı bir belirsizlik vardı. Hocamızla birlikte transfer çalışmalarını hızlandırdık ve birçoğuyla da anlaşma safhasına geldik. Hocamızın ve bizim istediğimiz bir Türk rotasyonu kurmaya çalışıyoruz. Bunun dışında beş tane yabancı oyuncu hakkımız var, belki altı yaparız. Gece gündüz bunun için çalışıyoruz. Galatasaray layık olduğu şekilde ligde ve EuroCup’ta temsil edilecektir. Galatasaray’ın geçmişteki başarılarını hepimiz biliyoruz. Biz yeniden oraya ulaşmak için enerji veren, mücadele eden, seyirciye keyif veren bir takım yaratma çabasındayız. Önümüzdeki sezon Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynamayı planlıyoruz.”

“Bu sene isim sponsorluğu olarak Galatasaray Odeabank sona erdi. Sırt kısmında sadece Odeabank var. Yöneticilerimiz bunun üzerine çalışıyor. Türkiye’nin ekonomik şartlarını göz önüne getirdiğimizde sponsor bulmak kolay değil. Mutlaka bu konuda çalışmalarımızı yapıyoruz.”

Ertuğrul Erdoğan: “Hedefimiz terlettiği formanın hakkını veren bir takım yaratmak”

“Benim için hakikaten çok önemli bir an. Biz antrenörlerin hayatlarında önemli dönüm noktaları vardır. Benim için Galatasaray önemli bir dönüm noktasıydı. Buradaki beklentilerin neler olduğunu, zorluk derecesini iyi biliyorum. Ümit ediyorum başkanımız, yönetim kurulu üyeleri, ben, teknik heyet, oyuncular ve taraftarlarımızla birlikte sinerji yakalarız ve düşündüğümüz, hak ettiğimiz yerlere yaklaşırız. En büyük beklentim sahada mücadele eden, terlettiği formanın hakkını veren bir takım yaratmak. Orta ve uzun vadeli hedeflerimiz olacak. Sporda sadece bugün var. Biz önce bugünü düşüneceğiz ama yarını da hayal edeceğiz. Kadromuza bakınca bunu da görecekseniz. Kadromuza değerli A Milli takım potansiyelinde oyuncuları bir araya getirmeyi ve yabancıların uyum sağlayacağı bir takım yaratmayı amaçlıyoruz. Gençlerimizin yüksek enerjisi, yabancılarımızın da katkısıyla tribüne gelen herkese keyif veren bir basketbol takımı yaratmak hedefindeyiz.”

“Milli takımlar konusu çok hassas bir konu. Hazırlıklar 13 Ağustos’ta başlayacak. Aynı dönemde kulüplerin çalışmaları da başlayacak. Şu anda önceliğim Galatasaray Erkek Basketbol Takımı. Önümüzde çok kısa bir süre var. Dolayısıyla şu anda gözüken bütün mesaim ve konsantrasyonumun Galatasaray’da olduğu. Milli takıma ayrı bir gönül bağım var. Orada olmaktan gurur duyuyorum ama önceliğim şu anda burası.”

“Zamanımızın çok azaldığını ben de biliyorum. Birçok takıma göre geride başladığımız bir transfer dönemindeyiz. Yerli oyuncu konusunda iki transfer kafamda var. Ancak yerli oyuncu piyasasında özellikle beş yabancı kuralı geldikten sonra büyük takımlar tarafından piyasadaki değerli oyuncular alındı. Kadromuzda iki tane A Milli takım oyuncusu var. Can Korkmaz’ı da dahil ettik. Kendisi bence geçen sezon çok iyi bir sezon geçirdi. Daha önce Erol Can Çinko transfer edilmişti. Ayberk Olmaz’ı dahil ettik. Onun yanında bir de üç numara daha almak istiyoruz. Beşinci uzunu da planlıyoruz ama çok dar bir listede ilerliyoruz. Yabancı oyuncu konusunda irtibatta olduğumuz oyuncular var. Bitirme noktasındayız. Yakın zamanda bazı isimleri açıklayacağız. Aceleci davranmadan hazırlanıyoruz. NBA’den çıkacak oyunculara da bakmak istiyoruz. Ağustosun ilk haftasında birçok şeyi netleştirmeyi düşünüyoruz.”

“Yağızer Uluğ benim çok değer verdiğim bir arkadaşım. Yakın zamanda aramızda bir görüşme oldu ancak yardımcı antrenör konusunda böyle bir şey gündemimizde yok. Kısa süre içerisinde teknik heyetle ilgili gündeme gelecek isimler var. Bunları da açıklayacağız.”


Galatasaray.org
 
Son düzenleme:
Tai Webster (SG and PG)
Ivan Buva (C)
Jaka Klobucar (PF)

isimleri geçiyor.

Ayberk Olmaz (C)
Erol Can Çinko (SG)
Can Korkmaz (PG)
Emir Gökalp (PG)

açıklandı.

Göksenin Köksal (SG)
Ege Arar (C)

devam ediyor.

Üstüne 2-3 yabancı daha gelir.
 
Aslında müsait ve ucuz olan bir dünya yıldızı olacak genç var ama bizimkiler hiç duymamıştır bile; DZANAN MUSA...Bu gidişle obradovic bu çocuğu alacak biz de diyeceğiz ki nereden buluyorlar bunları yaw...Hürmetler...
 
Aslında müsait ve ucuz olan bir dünya yıldızı olacak genç var ama bizimkiler hiç duymamıştır bile; DZANAN MUSA...Bu gidişle obradovic bu çocuğu alacak biz de diyeceğiz ki nereden buluyorlar bunları yaw...Hürmetler...

Altyapı milli takımlarında ortalığı kasıp kavuran Bosna’lı çocuk değil mi? Ondan tüm düyanın haberi vardır merak etme, bizimkiler de biliyordur ama bize kalmaz o.
 
Kufur oldugu icin
bu husustaki son msjimdir. lutfen kufur varyasyonu oldugu belli bir kelimeyi kullanmayiniz
Tamam o zaman uyarmadınız ki??? O zaman belli olmayan bir türev bulacağım...Zira bunu da başta çözememiştiniz demek ki son kullanma tarihi geçti...Ayıktı millet...Üstat rapor mu ediyorlar bir de kimin düzenlediği altta belli oluyor diyor keramettin acaba mobili mi kastediyor?
 
Aslında müsait ve ucuz olan bir dünya yıldızı olacak genç var ama bizimkiler hiç duymamıştır bile; DZANAN MUSA...Bu gidişle obradovic bu çocuğu alacak biz de diyeceğiz ki nereden buluyorlar bunları yaw...Hürmetler...

Brooklyn nets ile sözleşme imzaladı zaten Fenerbahçe denemişti daha önce adam 1.tur seçimi duyulmayacak biri değil ama alınması imkansız.
 
Üst Alt