Esenlerspor RESMİ Başlığı - Sayfa 3 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Esenlerspor RESMİ Başlığı


Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Diyorum ki;



Esenler sports



Baskan : Adnan Polat

TD : Hagi

Bonus olarak BAM



Hagi'nin dedigi gibi "Bu kadroyu uçururum !"
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



2011 ŞAMPİYONLUK YILI OLACAK









Yönetim Kurulu Başkanı Gültekin Kaya futbolcuların ailelerine ve futbolculara tek tek teşekkür etti. Futbolcularından Türkiye Şampiyonluğunu isteyen Başkan Gültekin Kaya"bu yıl 8 grupta mücadelemiz devam ediyor. İlk şampiyonluk U-17 takımızdan geldi. Grupta bulunan en önemli rakibimiz Bakırköyspor'u geride bırakarak şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Tüm futbolcu ailelerimize, Esenler halkına ve Tüm Tokatlı hemşerilerimize armağan olsun. Hedef tüm gruplarda şampiyon olmak. Hocalarımıza güvenimiz tam, sporcularımızın her biri ayrı değer, 2011 yılında İstanbul Tokatspor’un şampiyonluklarla dolu bir yıl yaşayacağına inanıyoruz" şeklinde açıklama yaptı.

GELELİM MAÇA



Esenler Kemer stadı Rakip İstanbul un köklü kulüplerinden Hasköy futbol takımı hava futbol oynamaya müsait seyirci stadın yarıdan fazlasını doldurmuş başkan Gültekin Kaya ve teknik ekip Engin Hoca, Ümit Yılmaz hoca, İzzet Duran Hoca hepsi ayakta heyecan dorukta derken hakemin başlama düdüğü sesi geldi ve maç başladı. MAÇTA İLK YARI

Hasköy takımının şampiyonluk iddiası yok ama maçın ilk dakikaları sağlı sollu ataklar yapıyorlar ama Tokatspor oyuncular sakin rakibin bu atakları beş on dakika sürdü bu dakikadan sonra Tokatspor oyunu rakip sahaya yıkıp ataklarını sıklaştırınca Maçın 20. Dakikası dolmak üzere iken sahneye çıkan Tokatsporlu oyuncu Salih Sıldır akıl dolu vuruşunda top filelerle buluşunca Tokatspor kendi saha ve seyircisi önünde rakibi karşısında skoru 1-0 yaptı bu golden sonra rahatlayan Tokatspor takımı morali bozulan rakibi karşısında oyunun tek hakimiydi şimdi sağlı sollu atak yapan Tokatspor takım oyuncuları idi ama biri vardı ki attığı golün tadına doyamamıştı, birinci golün sahibi Salih Sıldır kendisinin ve takımının ikinci golünü atıverdi bu gol ile Tokatsporlu oyuncular Salih’e Salih hocasına koşarken seyirci Tokattan mı geliyon türküsünü hep bir ağızdan söylüyorlardı. Bu gol takımı iyice rahatlatmış olacak ki futbolcular futbol adına güzel hareketler yaptılar derken hakemin ilk yarı bitti düdüğü geldi Tokatspor soyunma odasına 2-0 önde gitti.



MAÇTA 2. YARI





Maçın İkinci yarısının başlaması ile Hasköy takım oyuncularının morali bozuk olduğu görüldü. futbolcular maç bitse de gitsek havasında idiler ama maç 90 dakika idi sahada da inanmış bir takım vardı her geçen dakika Tokatspor lehine işliyordu dakikalar 67 olmuştu Tokatspor artı arkası kesilmeyen ataklarından birinde yaşanan karambol de Şık golle topu ağlarla buluşturup skoru 3-0 yapan Memetcan Şık'ın ve tirübünlerin sevinci görülmeye değerdi. Bu skordan sonra statta bulunan herkes şampiyonluk türküleri söylüyordu. Sahada Maç bütün hızıyla sürüyordu boş kaleye atılamayan kaçan goller artık kimsenin umurunda değildi Tokatspor'lu oyuncuların her hareketi taraftarlardan alkış alıyordu oyunun mutlak hakimi idiler. maçta sona gelinmiş normal süre bitmişti hakem bu işi uzatmaya gerek yok deyip maçın bittiğini ilan eden düdüğünün sesi geldi



ŞAMPİYON ESENLER TOKATSPOR





Maç bitimi ile Esenler Kemer stadında Tokatspor adına büyük sevinç vardı futbolcusu yöneticisi taraftarı sevinç yumağı olmuş ağlayanlar bile vardı. Dile kolaydı köklü kulüplerin arasından şampiyon olarak çıkmak maça gelen Tokatsporlu taraftarlar hep bir ağızdan şarkılar söyleyip takımın yöneticisinden malzemecisine varana kadar hepsine bize böyle bir şampiyonluk yaşattıkları için teşekkür ettiklerini ilettiler. Futbolcuların en büyük başkan bizim başkan tezahüratına başkan Gültekin Kaya sizden Türkiye şampiyonluğu istiyorum dedi. Futbolcular başkanlarına hepsi birden söz verdiler.





Resim_1295005142.jpg






Tokatladık mı Bağcılar?
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Ozkaracaahmet'i Selimiye Stadi'nda 3-2 yenmeyi bildik. :)



Deplasmanda takima destegini esirgemeyen Sayin Belediye Baskanimiz Mahmut YOLDATURFAN'a, Esenlerspor Taraftar Birligi Baskanimiz Arap Nuri'ye ve de taraftarlarin sevgilisi Esenlerspor kulup masoru Sapik Yusuf'a tesekkurleri borc bilirim.



Onlar olmasa idi deplasmanda takimini yalniz birakmak istemeyen 40'a yakin Esenler sevdalisi has Bagcilar cocuklarinin sahibi oldugu Metro Turizm otobuslerine 60 lira vermek zorunda kalacakti. Sozu gecen Esenler esrafinin emekleriyle otobuslere 10 liradan bindik. Yold topkek servisi yapildi.



Galibiyette emegi gecen futbolcu kardeslerimi ve teknik direktorumuz Sifo Orhan'i kutluyorum. :)
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Yemişim Esenler'i FORZA ZEYTİNBURNUSPOR! Siz bizim rakibimiz olamazsınız olum bizim rakibimiz Karagümrük'tür!
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Arkadaşım Zeytinburnulular lütfen ayrı bir topik açsın. İçerde dışarda sizi yendiğimiz için mi agresifsiniz? Yine yeneceğiz merak etmeyin.
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Y a biz bunlara kaç senedir 5 atıyoruz dışarda içerde 100 kişi geliyolar pataklayıp gonderiyoruz sonra netten gelip konusuyolar AHUHASUHAHHAHAH
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Zeytinburnu'nun 3 taraftarindan biri olan PAMUK YAVUZ'dur o arkadaslar



Bizim Paten Samet'in elinde su tabancasiyla Pamuk'u Maltepe'ye kadar kovaladigi gunleri biliriz :)
 
Cevap: Esenlerspor RESMİ Başlığı



Sözleri Biz yazarız Gençler bilir bizi, Aşkı Ben Yaşarım Örnek Alır Gerisi..., akıllı olacak zeytinburnu ibişleri
 
Üst Alt