Eskişehirspor'da Mustafa Denizli Dönemi Sona Erdi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eskişehirspor'da Mustafa Denizli Dönemi Sona Erdi!


mustafa_denizli_donemi_sona_erdi_h33805_3335d.jpg

Antalya’da oynanan TFF 1’inci Lig play off final maçında Göztepe’ye penaltı atışlarında yenilen Eskişehirspor’da 31 Mayıs 2017 tarihinde resmi sözleşmesi biten Mustafa Denizli Göztepe karşılaşmasından sonra Eskişehir’e dönmedi. Denizli’nin sözleşmesinin bitmesi nedeniyle Eskişehirspor’da yeni teknik direktör arayışları başladı.

Kırmızı-siyahlılarda Mustafa Denizli’nin yanısıra aralarında Semih Şentürk, Uğur İnceman, Hakan Çinemre ve Tarık Çamdal’ın da bulunduğu çok sayıda futbolcunun da sözleşmesi 31 Mayıs 2017 tarihi itibarıyla sona erdi.
 
Hem lige cikamadiklari hem de teknik direktörleri ile yollari ayirdiklari icin teselli olarak Tarik Camdal'i hediye edelim kendilerine.
 
adam futboldan elini ayağını cekmiş futbol bu dededen elini ayağını cekmiş futbol ve m denizli kelimeleri bile yan yana gelmekten utanıyor herifin kalmış 5-10 sene ömrü halen türkiyede klüp calıştırıyor para kazanıyor hey maşallah
 
Besiktas'i 2011'de biraktiktan sonra teknik direktörlük kariyeri bitmisti ama hala bununla sözlesme imzalayanlar var. Torun sevmesi gereken 1 adam.
 
Üst Alt