Etik kurulu raporuna göre 3 takımın düşmesi gerekiyormuş... | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Etik kurulu raporuna göre 3 takımın düşmesi gerekiyormuş...


Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Trabzon'a bir bankanın davetlisi olarak gelen ünlü spor yorumcusu Ahmet Çakar, çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Çakar, "Trabzonspor'un çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacağını ve Fenerbahçe'nin de kesinlikle şampiyon olmayacağını söyleyebilirim" dedi.



Trabzon'da bir bankanın davetlisi olarak Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar, Genel Sekreter Hasan Yener ve birçok yöneticinin de katıldığı toplantıda konuşan ünlü spor yorumcusu ve eski hakem Ahmet Çakar çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Türk futbolundaki şike depremine ilişkin konuşan Çakar, Trabzonspor'un şampiyonluğunun çok büyük ihtimalle verileceğini belirterek, "Trabzonspor'un geçen sezon hak ettiği şampiyonluk kendilerine kesinlikle verecek diye kesin konuşabilirim. Az normal bir IQ seviyem var ise eğer okuduklarım ve duyduklarımdan yola çıkarak diyorumki Trabzonspor çok çok büyük ihtimalle şampiyon olacak. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da ömür boyu boykat kararıyla karşı karşıya kalacak" dedi.



Çakar, "Platini ve ekibi bekliyor, ellerinde bıçağı bilemişler bekliyorlar, şuanki TFF ve Türk Kanunu yasalarına göre söylüyorum bunu kendim uydurmuyorum Trabzonspor şampiyon olacaktır. Bu müjdeyi hazır Trabzon'dayken vereyim. Vede sizlere şunu da söyleyeyim 15-20 gün içerisinde iddianame açıklanacak ama öyle bir kıyamet kopacakki size anlatamam. Türk futbolu büyük bir kaos içerisine girecek buna da hazırlıklı olalım. Trabzonsporlular kesinlikle gönüllerini ferah tutsunlar" diye konuştu.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



bu ahmet cakar dan iyi ev hayvani olur adam herkese duymak istedigini söylüyor....
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



zaten her zaman normal şartlar olsa fenerin şampiyon olması anormal olur dönek ahmet
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



bu adama o kadar da inanmamak lazım bizim man.utd. maçı için belgelerle geliyorum diyodu nerde belgeler bir yerinemi kaçtı
 
Çakar: Normal şartlarda Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonu



Çakar: Normal şartlarda Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonu





ING Bank Kobi ve Ticaret Bankacılığı tarafından düzenlenen ’Ing Bank Bizbize Sohbetler’ toplantısı Trabzon’da yapıldı. Toplantıya katılan spor yorumcusu Ahmet Çakar, merakla beklenen futbolda şike iddialarına ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulunup, "İddianame tamamlanmak üzere. Artık çok net söylüyorum, normal şartlar altında Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonudur" dedi.



Fatih TURAN/ TRABZON, (DHA)



Ing Bank Kobi ve Ticaret Bankacılığı tarafından düzenlenen ’Ing Bank Bizbize Sohbetler’ toplantısının 9’uncu durağı Trabzon oldu. Saba Tümer’in sunuculuğunu yaptığı geceye, ekonomist Asaf Savaş Akat, Ing Bank Kobi ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Soykan ile spor yorumcusu Ahmet Çakar konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya Trabzonspor Başkanı Sadri Şener de katıldı.



ÇAKAR: "2010-2011 SEZONUN ŞAMPİYONU FENERBAHÇE OLMAYACAK"

Sunuculuğunu Saba Tümer’in yaptığı programda konuşan spor yorumcusu Ahmet Çakar, futbolda şike iddialarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Futbolda şike iddialarına yönelik yürütülen soruşturmayla ilgili hazırlanan iddianamenin tamamlandığını belirten Çakar, "Normal şartlar altında Trabzonspor geçen yılın şampiyonudur. Çok net söylüyorum. Artık iddianame hazırlanmak üzere. Eğer bundan sonra sıra dışı bir gelişme yaşanmazsa bu güzel şirin kentin şampiyonluğu kutlu olsun. 2010-2011 sezonun şampiyonu Fenerbahçe olmayacak. Bu bilgiler bana nasıl ulaştı derseniz burası Türkiye. Bir şekilde ulaştı. 15-20 gün sonra hepiniz göreceksiniz" dedi. Ahmet Çakar’ın konuşmaları toplantı salonunda uzun süre alkış aldı.





YAPRAK SOYKAN BALTACI: "HER KOBİ’Yİ YENİ KANUNA HAZIRLIYORUZ"

Ing Bank Kobi ve Ticari Bankacılıktan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Yaprak Soykan Baltacı ise, ürün ve hizmet yelpazesini Ing Bank’ın sahip olduğu uluslararası tecrübe ve bilgi ile geliştirdiklerini belirterek, finansman olarak müşterilerinin büyümesine tanıklık etmenin mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti. Ülke ekonomisinde kilit rol oynayan KOBİ’leri ticaret ve bankacılık alanında ihtiyaç duyabilecekleri her konuda bilinçlendirmek istediklerini vurgulayan Baltacı şöyle konuştu: "2010’dan yılından beri sürdürdüğümüz ’Biz Bize Sohbetler’ toplantılarımızın içeriğini bu yılın başında zenginleştirdik. 2013 yılında yürürlüğe girecek olan ve ticari yaşamın geleceğine damga vuracak değişimler getiren yeni Türk Ticaret Kanunu’nu gündemimize ekledik. Çağdaş ve reformcu bir yaklaşımla hazırlanan bu yasa KOBİ’lerin iş yapma şeklini baştan sona değiştirecek. Bu değişimi iyi yönetmek KOBİ’lerin uluslararası piyasalarda önünü açacak. Biz de KPMG ile birlikte toplantılarımıza katılan her KOBİ’yi yeni kanuna hazırlıyoruz. KOBİ’lerin ayağına bu önemli bilgileri götüren ilk banka olduğumuz için mutluyum."

Trabzon’da gerçekleştirilen toplantı katılımcılara verilen kokteyle son bulurken, ’Biz Bize Sohbetler’in bundan sonraki durağı Antalya olacak.





https://spor.milliyet.com.tr/cakar-...spor/spordetay/03.11.2011/1459010/default.htm
 
Cevap: Çakar: Normal şartlarda Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonu



InsAllah dedigin gibi olur Cakar.
 
Cevap: Çakar: Normal şartlarda Trabzonspor geçtiğimiz yılın şampiyonu



Bi Arda bi Ahmet Çakar. İkisi de her zaman bi şekilde gündemde oluyolar ya, sinir oluyorum.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Sayın Ahmet Çakar ! Geçen sezon sonunda Erman Toroğlu ile birlikte sirke çevirdiğiniz canlı yayın programlarında, soruşturulduğu herkesçe malum maçlardan sonra "Fenerbahçe maçı bileğinin hakkıyla kazanmıştır" dediniz mi, demediniz mi? Dediniz ,dediniz...Bunu söylerken hangi bilgiye dayanarak söylediniz? Şimdi iddianame açıklanınca çıkıp yanlış yönlendirdiğiniz için Türk sporseverinden özür de dileyiniz! Yoksa bizlerin gözünde şike suçlularının suçunu ört bas etmeye çalışmış olacaksınız.Bilirsiniz TCK'da buna "yardım ve yataklık" diyorlar!
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Benim düşündüğüm gibi olursa Bursa ikinci şampiyonluğunu alır. Söylemişti dersiniz.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Fenerbahcenin şampiyonluğu anormal olur doğrusu ts sampiyon.adam haklı beyler
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Çakar benim mikrofonuma konuşsun. Trabzonda öyle der, yarın bikinili röportajında fenerin hakkını yediler der. Al çakarı, vur Ermana, sok Ercana.
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Trabzon'un şampiyonluğuna değil , iddianameden snra cıkacak kaos'a katılıyorum..
 
Cevap: Ahmet Çakar: "Trabzonspor Şampiyon olacak"



Eger Trabzon'un tel. konusmalari bahsedilen gibi ise Trabzon'un puanini falan silmek cok komik olur. Sampiyon bence de Trabzon olur. Savci UEFA'ya coktan bilgi vermistir.
 
Cevap: Etik kurulu raporuna göre 3 takımın düşmesi gerekiyormuş...



Bakalım maa nasıl bir plan hazırlıyor
 
Cevap: Etik kurulu raporuna göre 3 takımın düşmesi gerekiyormuş...



MAA gerizekalisi zaten bilmeden agzindan kacirmisti sike bulgusuna rastlandigi bilgisini. FB'liler hala kendisini kandiriyor.
 
Üst Alt