Euro 2016 Elemeleri Maç Takip Başlığı - Sayfa 32 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Euro 2016 Elemeleri Maç Takip Başlığı


Pjanic 35-40 metreden muazzam bir frikik golü attı 2-0. Dakika henüz 15. Yunanistan çok kötü durumda. Bosna bu gruptan çıkar gibi.

Prosinecki büyük hoca.
 
prosinecki'yi beğeniyorum. Azerbaycan'ı bile belli yere taşımıştı adam. Ülkemizdeki takımlar neden düşünmedi garip. Kayseri'de de iyi işler yapmıştı adam. Bosna'yı euro 2020'ye götürecek gibi.


Türkiye'de yabancı karşıtlığı var.

Oyuncu konusu zar zor değişti.

Hocalar üzerinden de kalkması zaman alacak.
 
bence 5-5 oynayacaklar

klostermann--tah--ginter--süle--schulz
-----------------------------------------
--gnabry----ilkay---kimmich----sane--
------------------reus-------------------
 
Finlandiya adım adım EURO 2020'ye gidiyor.. Grupta 15 puanlı İtalya'dan sonra 12 puanla 2.sırada. 3.sırada Bosna var puanı 7.

Pukki ve kalecisi Hradecky dışında çok bilinen oyuncuları yok. İskandinav ülkeleri futbolda ciddi aşama kaydetti.

Finlandiya,İsveç,Norveç,Danimarka,İzlanda.. Hepsi birden turnuvaya katılırsa şaşırmayın. Bu takımlarda Danimarka dışında kadrosuna bakınca "owww müthiş kadro" diyeceğin bir takım yok. Hepsi disiplinli, haddini bilen, bir takım oyunu oynuyor.
 
Yunanistan bitmiş, ağlayanı yok.. Stoperde Manolas ve Sokratis gibi üst düzey iki stoperi var ama onun dışında inanılmaz vasat bir takım olmuş. Yaratıcı oyuncusu yok. Lihteştayn'ı bile evinde yenemeyen bir takım haline geldiler.

EURO 2020 onlar için yalan oldu.. O grupta şöyle ilginç bir şey var. Bosna'da şansını neredeyse yitirdi. İtalya zaten garantiledi artık. 2.çıkacak takım; Finlandiya-Ermenistan'dan biri olacak..

Hangisi katılırsa katılsın büyük sürpriz olur.
 
bugün 21.45'te inanılmaz kritik bir maç var.. Kuzey İrlanda-Almanya.. İki takım da 4 maç oynadı. K.İrlanda 12 puan, Almanya 9 puan.

Almanya eğer kaybederse son yılların en büyük sürprizi gerçekleşip bu turnuvaya katılamama tehlikesi ile karşılabilir.

Hem Löw hem ülke için büyük önem arz ediyor. Bakalım zorlu deplasmandan çıkabilecekler mi?
 
İngiltere-Kosova.. İlginç maç olacak. Kosova 15 maçtır yenilmiyor. Çekya'nın önündeler grupta. Kaybederler muhtemelen ama nasıl direnç koyacaklar, onu merak ediyorum.
 
Üst Alt