Eurocup 15/16 N:2 | Dinamo Sassari 79-74 Galatasaray OB | MS | 13 Ocak | TRT Spor - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eurocup 15/16 N:2 | Dinamo Sassari 79-74 Galatasaray OB | MS | 13 Ocak | TRT Spor


Sanki çok üst düzey kadro varda Ergin hoca yönetemiyor gibi bir hava var burada.Koç bütçesine göre daha iyi iş çıkarıyor bence.
 
üst üste 6.cı deplasman maçındanda yenilgiyle ayrılıyoruz.. renktaş bundan daha fazla gerilim olabılır mi ?

Abicim zaten üzülüyoruz da yok bu takımdan olmaz, yok Ataman defol.

Sürekli Ömer Üründül gibi aynı şeyi söyleyince de daha da gerginlik oluyor.

Teknik yorum yap arada da ilgiliysen basketbol ile okuyalım keyifle.

İhsan Bayulken nasıl savunma odaklı gelen bir sayı, bu dakikalarda Lakovic'den gelecek bir üçlük vs... diye takılıp kalıyorsa senin de plak Ergin Ataman nefretinde takılmış.

Kimi getireceksin 3 Milyon Dolar'lık bütçe'ye Obra mı? Ivkovic mi? David Blatt mi?

Adamlar tek başına 3 Milyon Dolar alıyor zaten. Ergin 500.000 Dolar'a indirmese seneliğini şu an Murat Özyer denen liseli herif çalıştırıyordu takımı.
 
aslında benimde aklıma geldi..ataman artık bi seçim yapmalı şuan kafası kesinlikle bizle değil yerine adam aramaya gerek yok getir ekrem memnunu savunma nasıl yapılır cümle alem görsün..

Hiç konsantre etmiyor bunlari. Hangi takim olursa olsun deplasmanda degişmiyor. Birde Şu Mccolum sirf zarar. artilari eksilerini koy hiç bir halt degil bu adam. 30 atiyormuş 50 atiyormuş. boş. Memnun her maçta bunlari mum gibi yapar. Giderse gitsin Milli takima. Yaptiklari için teşekkür edilsin.
 
Seneye revizyon şart bu takıma. Coachların Messi'si Messina hocamı getirmeleri lazım. Ünal Aysal mahmudiyi kovduktan sonra Messina'yı getiriyordu da olmamıştı.

Ergin Ataman iyi niyetli olduğu aşikar ama takım Lasme ve Schilb hariç ruh gibi. Sadece bu maç değil bütün maçlarda öyle.

13/14 sezonunda da kriz vardı ama ligde final yaptık EL'de Top8 yaptık. Sassari mağlubiyetinin izahı yok. Bu maçı alsan belki liderliği garantileyecektin. Şimdi debelen dur.
 
Mccolum , Sinan ve Micov rezil olunca yenilmek de kaçınılmaz oluyor. 2015/2016 hiçbir branşta, bizim yılımız değil malesef.
 
Bu takımın deplasmanlardaki tek başarısı oynadığı her deplasman maçında sayı atabiliyor olması. Başka bişey yok
 
Geçen hafta da dedimmm Neptünasın grubuna düşseydik bu turda havluyu atardık.En kek grupta oldugumuz halde zar zor ite kaka bir şekilde çıkarız gibi geliyo bana ama sonrası yok bu işin.Bu kadar dar bir kadroyla şampiyon falan olamazsınnn.Futbol takımı gibi basketbol takımının da çok acil takviyeye ihtiyacı var
 
Üst Alt