EuroCup Women 08/09 Final M:2 | Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | Şampiyonuz! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

EuroCup Women 08/09 Final M:2 | Galatasaray 82-61 Cras Basket Taranto | Şampiyonuz!


FIBA Eurocup final ilk maçı 2 Nisan'da İtalya'da, rövanş 9 Nisan'da İstanbul'da oynanacak. Karşılaşmalar sonunda averaj üstünlüğü sağlayan taraf, Avrupa kupasını Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda kaldıracak.







Başarılar KIZLAR !!!









Kadro



Marta Masoni F 1.84

Anna M. Oliva SF 1.77

Rosi Sanchez G 1.76

4 Megan Marie Mahoney FC 1.85

5 Valentina Siccardi SG 1.78

6 Michelle J Greco PG 1.74

7 Monica Bello PG 1.68

8 Anna Zimerle PG 1.72

9 Audrey Sauret-Gillespie SF 1.78

10 Ilisaine David FC 1.90

12 Flavia Prado C 1.92

13 Elodie Godin PF 1.90

14 Suzy Batkovic C 1.94



Head Coach: Roberto Ricchini

Assistant Coach: Mario Buccoliero
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



FIBA Eurocup final ilk maçı 2 Nisan'da İtalya'da, rövanş 9 Nisan'da İstanbul'da oynanacak. Karşılaşmalar sonunda averaj üstünlüğü sağlayan taraf, Avrupa kupasını Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda kaldıracak.





UEFA İstanbul Kadıköy Şükrü Saraçoğlun'nda !



FIBA Eurocup İstanbul Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda !
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



finale kaldik anasayfada veya indexde herhangi bir kipirdama gormuyorum.

Baska branslarimizada ilgi cogalmali.



KUpayii getiriin bizeeeeee disi aslanlarr !!
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



Lütfen herkes heryerde bu maçın reklamını yapsın..Veee İstanbulda olup bu maça gitmeyen fenerli olsun tamammı!!!Lütfen herkes maça!
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



Buradaki maçta Ayhan Şahenk'in full dolacağına inanıyorum.Büyük Galatasaray taraftarı gerekeni yapar ilk maçta.Kupa bizimdir...
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



Helal olsun size,helal olsun !! Teşekkürler Augustus,teşekkürler KIZLAR ! :)



Türk Sporunun Avrupadaki gururu olmaya devam ediyoruz..! Final engelini de aşıp kupaya ulaşacağımıza eminim.;)
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



İnanıyoruz ve alacağız o kupayı.Geçen sene erkek takımımızın yapamadığını kızlar yapacak.Salon dolacaktır fazlasıyla eminim...
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



Büyük ihtimal maçta olacağız. Helal olsun kızlarımıza!
 
Cevap: Eurocup | Finaldeki Rakibimiz Cras Basket Taranto



9 Nisan da tribündeki yerimizi herzaman oldugu gibi yine alacagız



Coğu Galatasaraylı basket macıda izlenir mi bayanların macına ne gidecem gibi tepkiler verse de biz hep yanındayız Dİşi aslanların...



Çoğu Galatasaray taraftarı hala anlayamamıs taraftarlıgı sadece futbol macı izlemek oldugunu sanıyorlar ama unuttukları konu su Galatasaray arması sadece futbol takımında degil her bransımız da her formamızın üstünde bulunmakta arma sevdalıları macta yerini alacaktır zaten..



Not: ( Maddi imkansılılar yüzünden gelemeyen taraftar kısmı laflarım size degil... )



maçla ilgili İtalyada alavagımız iyi skor ya da 10 üzierine cıkmazsınız 7 8 farklı mağlubiyette bile kupa bizim olacaktırç Bu kupayı istiyorum Gerçekleri ve tarihi hep biz yazdık...



Ve yine biz yazacağiz Dişi Aslanlarımıza güvenimiz sonsuz....



haydi kızlar getirin bize kupayı....
 
"Kupayı alacağız"



Bayan basketbol takımımız Galatasaray, İtalya'nın Cras Basket Taranto takımıyla yapacağı final maçları öncesi kendisinden emin.



basket_bayan_sevinc_252.jpg



Basketbol FIBA Bayanlar Avrupa Kupası'nda finale kalarak önemli bir başarı elde eden bayan basketbol takımımız Galatasaray, İtalya'nın Cras Basket Taranto takımıyla yapacağı final maçları öncesi kendisinden emin.



Galatasaray Bayan Basketbol Takımı Antrenörü Okan Çevik yaptığı açıklamada, kulüp olarak bu kupada finale kalma hedefinin sezon başında çok ciddi olarak ortaya konulduğunu belirterek, “Geçen sezon yine bu kupada son 4 takım arasına kalınmıştı, ama finale çıkılamamıştı. Bu sezon ise öncelikle finale kalma ve başarılabilinirse de kupayı kazanma hedeflendi. Biz son aşamada mutlu sona ulaşmak istiyoruz” dedi.



Galatasaray'ın tarihinde ilk kez final oynadığını ve Türk basketbolunda da bunun ikinci olduğunu aktaran Çevik, “Biz inşallah kupayı kazanarak bir ilki başarmak istiyoruz” derken, özellikle ilk maçı deplasmanda yapacak olmalarının avantajına değinerek, şunları söyledi:











“Son maçı kendi evimizde oynamak her zaman için avantaj. Çünkü ilk maçın sonucunu bilerek, kendi seyircimizin önünde mücadele etmek önemli. Bu tabii ki her şeyi son maça bırakacağız anlamana gelmiyor. İki maçı da kazanmak için sahaya çıkacağız, ancak kilit maç kendi evimizde olacak.”



“OYUNCULARIM KUPAYI ÇOK İSTİYOR”



Çevik, Galatasaray oyuncularının FIBA Avrupa Kupası'nı Türkiye'ye getirmeyi çok istediğini ve bunu da geçmiş maçlarda ortaya koydukları mücadele ile gösterdiklerini aktardı.



Takımının özellikle Rusya'nın Dinamo Kurs takımıyla İstanbul'da yaptıkları yarı final rövanş karşılaşmasında sergilediği oyuna dikkat çeken Okan Çevik, şöyle devam etti:



“Kolay kolay rastlanamayacak bir şeyi başardılar. İlk yarı bittiğinde 6 sayı gerideydik ve tur için bize 15 sayı fark gerekiyordu. Oyuncularım o maçı 23 sayı farkla kazanmasını bildi. İkinci devrede ortaya konulan savunma, mücadele ve kazanma isteği önemli bir gösterge. Oyuncularım, kupayı kazanmayı çok istiyor. Çok yoğun bir periyottayız, lig bitti, play-off maçları başladı. Konsantrasyonlarını iyi ayarlamamız lazım. Mutlaka hazır olacaklardır.”



“NE GEREKİYORSA YAPACAĞIZ”



Okan Çevik, elde edecekleri başarının Türk basketbolu için önemine değinerek, “Ben inanıyorum ki, yönetim, seyirci ve takım olarak, kupayı sadece Galatasaray'a değil, Türkiye'ye kazandırmak adına ne gerekiyorsa yapacağız” şeklinde konuştu.



İtalyan ekibinin gücüne de değinen Çevik, Cras Basket Taranto'nun kupanın en önemli favorilerinden Rus ekibi Dinamo Moskova'yı her iki maçta yenmeyi başardığını dile getirerek, “Finale kadar tüm turnuvada 14 galibiyet ve 2 yenilgiyle oynadılar. Çok önemli oyuncuları var, ciddi bir rakip. Biz gerekli analizleri yapıp, en iyi şekilde hazır olacağız” diyerek sözlerini tamamladı.



Galatasaray Bayan Basketbol Takımı, finalde Cras Basket Taranto ile ilk maçını 2 Nisan Perşembe günü deplasmanda, rövanşını ise 9 Nisan Perşembe günü İstanbul'da yapacak.







Kaynak: Hürriyet
 
Üst Alt