Ever Banega'nın Menajeri Aslantepe'de | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ever Banega'nın Menajeri Aslantepe'de


5d01dd05ae298be813369fdc

Adı bir süredir Galatasaray ile anılan Sevilla'nın Arjantinli yıldızı Ever Banega'nın transferinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sessiz sedasız İstanbul'a gelen Arjantinli yıldızın temsilcisi, Galatasaraylı yetkililerle Türk Telekom Stadı'nda buluştu. İlk gelen bilgiler Galatasaray cephesinin Banega'ya 3.5 milyon Euro garanti ücret ve 5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğunu yönünde.

Kiralık sözleşmesi biten Badou Ndiaye ile yollarını ayıran G.Saray, aradığı 8 numarayı İspanya'da buldu. Sevilla'nın Arjantinli yıldızı Ever Banega'yı listenin ilk sırasına yazan yönetim, oyuncunun menajerini sessiz sedasız İstanbul'a getirdi.

Salı günü Türk Telekom Stadı'nda gerçekleşen görüşmede Banega'nın ve Sevilla'nın şartları masaya yatırıldı. Taraflar arasında bir anlaşma olmazken, G.Saray cephesi Arjantinli yıldıza 3.5 milyon Euro garanti ücret ve 5 milyon Euro bonservis ödemeye hazır olduğunu bildirdi.

Boca Juniors'tan da teklif alan Banega, G.Saray'ın teklifini değerlendirecek.

Sabah
 
Yine aynı döngüye giriyoruz. Başarılı bir sezon sonrası pahalı yaşlı iyi oyuncu transferleri sonra onları takımdan gönderme çabaları lig sıralamasında bu sırada geriye düşüş bir miktar borçlanma devamında iyi transferler ve tekrar şampiyonluk. Oysa kısa vadeli şampiyonlar ligi başarısı yerine tam genç oyunculara yönelmemiz gereken zamandayız. Bu döngüyü kırmalıyız. İyi oyuncular bulama sakta mevcut takımla devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
 
Yine aynı döngüye giriyoruz. Başarılı bir sezon sonrası pahalı yaşlı iyi oyuncu transferleri sonra onları takımdan gönderme çabaları lig sıralamasında bu sırada geriye düşüş bir miktar borçlanma devamında iyi transferler ve tekrar şampiyonluk. Oysa kısa vadeli şampiyonlar ligi başarısı yerine tam genç oyunculara yönelmemiz gereken zamandayız. Bu göngüyü kırmalıyız. İyi oyuncular bulamasakta mevcut takımla devam etmemiz gerektiğini düşünüyorum.
ajax bile yasli oyuncular alip monte etti. (tadic,schoene,blind). Sadece genc oyuncular ile birsey yapamazsin. Babel,BANEGA,Feghouli,Nando,Nagatomo gibi tecrübeli ve Lider oyuncular gayet olumlu. 5 tecrübeli,6 genc oyuncu ilk 11de muazzam olur.

Fernando
Linnes Luyindama Marcao Nagatomo

Kaleci Yasli olabilir + Nando ikon ve Lider. Nagatomo Lider, diger 3 oyuncu genc

Su anda

Fernando
Belhanda Banega

Fernando tecrübeli, Banega dünya yildizi + lider, belhandanin yasi gayet iyi.

Fegh xxx Babel

Fegh daha 29, babel degistirmeli oynar, Onye kalirsa. Forvet'de tecrübeli olabilir. Ki istediklerimiz daha 30 altinda (welbz,rondon,balo).
 
Üst Alt