Eylül Ayı Divan Toplantısı Gerçekleşti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Eylül Ayı Divan Toplantısı Gerçekleşti


5ada349415704fe99a269867fbc42733.jpeg

Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun Eylül Ayı Toplantısı Gayrettepe Dedeman Hotel'de gerçekleşti. Toplantıya Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek ile 2. Başkan Cengiz Özyalçın, Başkan Yardımcıları Nasuhi Sezgin ile Eşref Alaçayır, Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Can Topsakal, Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya, Yönetim Kurulu üyeleri Yrd.Doç.Dr Ural Aküzüm, Murat Atay ve Ali Yüce katıldı.

Eylül Ayı Divan Toplantısı’nda Atatürk ve silah arkadaşları, şehitlerimiz, Ali Sami Yen ve arkadaşları, son bir ay içinde vefat eden divan üyeleri ve aramızdan ayrılan tüm Galatasaraylılar için saygı duruşunda bulunuldu.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in konuşmasıyla başlayan Divan Toplantısı’nda Başkan Yardımcısı Eşref Alaçayır Galatasaray Adası, Galatasaray Spor Kulübü Ticaret Direktörü Ali Öğüdücü de Galatasaray Müzesi ve stat turu projeleri hakkında son gelişmeleri aktardı. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi İsmail Sarıkaya, kulüp ve bağlı ortaklıklarına ait 30 Haziran 2017 tarihi itibarıyla düzenlenmiş ve bağımsız denetimden geçmiş konsolite mali tablolaları hakkında bilgi sundu. Sarıkaya'nın ardından Denetleme Kurulu adına Cengiz Ergani konuşma yaparken Divan Kurulu üyelerinden Hayrettin Kozak, Turcan Bolayır, Taner Aşkın, İbrahim Göknar ve Erdal Günsel kürsüye çıktı.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst Alt