F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!


F.Bahçeliler'den Terim'e gönderme!







Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Samsunspor ile karşılaşan Fenerbahçe'de tribünlere gelen sarı lacivertli taraftarlar, ezeli rakipleri Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim ve Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a göndermede bulundular.







Ziraat Türkiye Kupası 4. Tur mücadelesinde Fenerbahçe sahasında Samsunspor'u konuk ederken tribünleri dolduran kadın ve çocuk seyirciler renkli görüntülere sahne oldu.



Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası alan Fenerbahçe'de, Samsunspor karşılaşmasında tribünde yaklaşık 15 bin seyirci vardı. Samsunspor karşılaşmasını izlemek için tribüne gelen taraftarlar çeşitli pankartlar açarken Fenerbahçe taraftarları ezeli rakipleri Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim'e gönderme yapmayı unutmadılar.



Süper Lig'in 31. haftasında Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan Fenerbahçe-Galatasaray maçında sahaya atılan yabancı maddelerden birisi Fatih Terim'in başına isabet etmiş, tecrübeli hoca da kaşının olduğu bölgeye yara bandı sarmıştı.



Samsunspor maçında tribünleri dolduran Fenerbahçeli taraftarların birçoğunun da Fatih Terim ve Hasan Şaş'ta olduğu gibi kaşlarına temsili yara bandı yapıştırması dikkatlerden kaçmadı.



m.milliyet.com.tr
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Ayrıca bizde Aykut kocaman ve 55bin hıyar gibi altımıza bez baglayalım trabzon macında.
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Hepsini Allah'a havale ediyorum, ulan insAllah yakinda hepiniz göreceksiniz gününüzü. Ilahi Adalet kazanacak.
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Ünal aysalın standart lafını yersiz ve gereksiz bulmuştum

Ancak kimse kusura bakmasın bu bilmemle peynirine benzeyen insan diyemeyeceğim yaratıkları görünce ünal aysalın laflarına aynen katılıor ve tam zamanının olduğunu düşünüyorum

Bu taraftarlar ile Galatasaray taraftarı arasında standart farkı değil İNSAN farkı var

Standart aynı türden canlılar için fark olur bu yaratıklar için değil
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



bize de ibret olsun,biz onlar gibi yapmamalıyız aynı durumda..mesela aykut kocaman'ın alnı yaralansa geçmiş olsun pankartı asabilmeliyiz..farkımız bu olmalı
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Bunların kafası bu kadar basıyor işte arkadaşlar yapacak bişey yok :D Fatih hocaya'da ne koymuştur şimdi bu gönderme :asd: Ünal başkanın dediği gibi iki takım taraftarı arasında çok büyük bir standart farkı var :yenieek:
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Hasan'a saldırdılar...

Hasan Şemsiyeyi açtı kapatamadılar...

Şimdi Terim'e sallayarak ikinci bir şemsiye vakaası istiyorlar...

Kapak çok beyler...

Takarız...;)
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Ünal başkana kızmıştım açıklamasından dolayı çünkü zamanında bizde yapmıştık ama adam haklı çıktı bunların hepsi böyle zavallılar.
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Biz söyledik. Başkan'a kızmayın. Sustuğun zaman bu ülkede "suçlu" oluyorsun. Konuşacaksın. Ezeceksin. Lafı gediğini yerleştireceksin. Bunlar bundan anlıyorlar. Sapından kaşarına hepsi böyle. Tipinize tüküreyim sizin haysiyetsizler.
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



Balık baştan kokar. Bunların başları neki taraftarları adam olsun ? Bunlar yıllar yılı edepsizlikle beslenirler. Fatih Terim bunların yüzüne bakmaz. Ama onunla uğraşırlar, kızıyla uğraşırlar. Hepsi çöp kutusuna yakışır.
 
Cevap: F.Bahçeliler'den Terim'e Gönderme!



YaaaaaaaRRaaaaaaaaaa baandııııı fenerr..





yaaaaRRaaaaaaa bandııı fenerrrrr



YaRRaa bandııııı yaRRa bandııı feneeeerrr..



,



yaaaRRRRaaa bandııııı feneer yaRRRRaa bandıı fenerrrr yaRRRaa bandı yaRRaaaa bandı fener..









Opera..
 
Üst Alt