Fabrizio Miccoli İçin Taraftar Ne Diyor? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fabrizio Miccoli İçin Taraftar Ne Diyor?


Son zamanlarda kulübe önerme amaçlı bir ton başlık açıldığından yazıp yazmamakta gidip geldim. Ama bugün izlediğim ve 1 gol 2 asist yaptığı maçtan sonra dayanamayıp bir kaç kelime karalamaya karar verdim. Onun için evvela bir kaç bilgi.



27 Haziran 1979, Italya doğumlu hücumcu bir oyuncu. Juventus, Fiorentina, Benfica ve Palermo gibi takımlarda forma giydi.



miccoli.jpg




Gelelim başlığın asıl amacı ve en can alıcı noktasına. Bu süper bücürün Palermo ile olan sözleşmesi sezon sonu sona eriyor. Bu sezon çıktığı 20 küsür maçta 25 gol/asist ile oynuyor. Pozisyona girme, pozisyona sokma ve hemen her Italyan futbolcunun genlerine işlemiş kusursuz bir futbol alt yapısına sahip. Oynayan ve oynatan bir oyuncu. Etkili oyununun yanında göze hitap eden klas futbolu ve her iki ayağınıda raket gibi kullanabilme özelliğine sahip, taraftarı mutlak suretle heyecanlandıracak bir isim. 30 küsür yaşına rağmen demir gibi de bir fiziğe sahip.



Federico Giunti, Tomas Sivok, Morgan De Sanctis, Fernando Muslera ve Felipe Melo gibi Italya'dan gelip yerel futbolumuza kusursuz olarak uyum sağlayan bir çok örneğin olması zaten başlı başına bir kalite olan Miccoliyi biraz daha cazip kılıyor.



Miccoliyi şayet olurda getirebilirsek, iddia ediyorum ki bu ülkeden ayrıldığında Hagi'den sonra gelmiş en büyük yabancı futbolcu olarak hatırlanacaktır. Eğer fikir birliği oluşturabilirsek başlık linki kulübe ulaştırılacak.



[video=youtube;XUvyWBG0pBA]https://www.youtube.com/watch?v=XUvyWBG0pBA&feature=fvst[/video]



Bugün oynanan Lazio maçından:



[video=youtube;PIu0WeG-6k4]https://www.youtube.com/watch?v=PIu0WeG-6k4[/video]



Bu ay başında 3 gol 1 asistle oynadığı Inter maçı:



[video=youtube;X7wMc1-jc1U]https://www.youtube.com/watch?v=X7wMc1-jc1U[/video]
 
Cevap: Fabrizio Miccoli için ne der taraftar?



Kapmayı becerebilirsek evet kaptırırlar. Yaşı itibariyle Galatasarayı ve Fatih hocayı iyi bilen biri olduğunu düşünüyorum. Hatırlayanlar olabilir, 2003/2004 sezonunda Juventusu 2-0 yendiğimiz maçta bize karşı oynamıştı. Galatasaray'ın büyüklüğünü bilmesi açısından bu gibi detaylara önem veren biriyim. Akdeniz karakteri, formanın değerini bilerek terleteceğinden eminim.
 
Cevap: Fabrizio Miccoli için ne der taraftar?



Bu adamın attığı her gol ayrı güzel

Son yıllarını yaşasada görmek isterim Arena'da
 
Cevap: Fabrizio Miccoli için ne der taraftar?



Tam bizlik biri. Yaşı falan umrumda değil, takımda bikaç tane 30+ adam olmalı.
 
Cevap: Fabrizio Miccoli için ne der taraftar?



Tecrübeli adam sınıfına uyar.

Gol atar,asist yapar,2-3 yılda faydalanırız.

Önerinden dolayı tebrikler Mete.:yenieek:
 
Cevap: Fabrizio Miccoli için ne der taraftar?



33 yaşında olması ve gelcek sezon geleceği için 34 ünde olucak olması handikap ve yıllık 3milyon euro ++ para istiyecek , gerenk yok bence
 
Cevap: Fabrizio Miccoli için ne der taraftar?



yasli olmasi gelmemesi icin daha iyi.. cunku bize 2 yillik topcular degil.. en az bi 7-8 5-6 yillik topcu lazim.. Miccoliye gelince.. ligin altini ustune getirir ama maksimum 1 sezon.. onun icin gerek yok..
 
Üst Alt