Falcao Antrenmana Çıktı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Falcao Antrenmana Çıktı


1575291553505.png

Sarı kırmızılı kulüp, bir süredir sakatlığı bulunan Kolombiyalı futbolcu Radamel Falcao'nun son antrenmanda takımdan ayrı salonda ve sahada özel bir programla çalıştığını duyurdu.

Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası'nda Tuzlaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ederken son antrenman raporunu paylaştı.

Sarı kırmızılı kulüpten yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

"Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur ilk ayağında Tuzlaspor ile oynayacağı maç öncesi bugün bir antrenman gerçekleştirdi. Florya Metin Oktay Tesisleri’ndeki idmanda dün akşam oynanan lig maçında tam süre alan oyuncular günü yenilenme çalışması yaptı. Diğer oyuncular ise antrenmana ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra gruplar hâlinde beşe iki dar alan pas oyunu gerçekleştirildi. Antrenmanın ana bölümünde dar alan oyunları oynandı. Antrenman, yenilenme koşusu ve soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı. Sofiane Feghouli ve Mario Lemina, günü tedaviyle geçirdi. Her iki oyuncumuzun sağlık durumları hakkındaki açıklama, yarın gerçekleştirilecek MR tetkikleri sonrası yapılacak. Şener Özbayraklı, takımdan ayrı sahada adaptasyon çalışmalarına başladı.

Radamel Falcao, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda ve sahada özel bir program dâhilinde çalıştı. Ryan Babel, takımdan ayrı fizyoterapistler eşliğinde salonda çalıştı. Takımımız, Tuzlaspor karşılaşması öncesi yarın saat 18.00’de bir antrenman daha yaptıktan sonra karşılaşma için Florya Metin Oktay Tesisleri’nde kampa girecek."

Goal
 
Havaya girmeyelim cezasahasına topu taşıyamıyoruz. Ama sahada olması rakipleri korkutur en azından.
 
Üst Alt