Falcao: "Ben Galatasaray'da mutluyum. Ayrılmak istemiyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Falcao: "Ben Galatasaray'da mutluyum. Ayrılmak istemiyorum"


Galatasaray yönetimi Mendes'le görüştü

Galatasaray Yönetimi, Falcao’nun menajerine ‘kulüp bul’ dedi. Kolombiyalı’nın “Ayrılmak istemiyorum” demesi ile eli kolu bağlanan sarı-kırmızılılar, Jorge Mendes’in kapısını çaldı, “Bonservis almayacağız” mesajı iletildi.

62 gün sahalardan uzak kaldıktan sonra tekrar sakatlanan Radamel Falcao'nun sağ üst adalesinde kısmi yırtık ve kanama tespit edildi. Ligin ilk yarısını kapatan Falcao, Madrid'e tedavi olmaya gidecek. Sarı-kırmızılı kulüp ise transfer görüşmesi yapması için izin verdiği Kolombiyalı golcüden gelen yanıtla şok oldu. Falcao, "Ben Galatasaray'da mutluyum. Ayrılmak istemiyorum" diyerek yönetimin elini kolunu bağladı. Ara transfer döneminde deneyimli oyuncu ile yollarını ayırma planı yapan Galatasaraylı yetkililer, son çare olarak yıldız oyuncunun menajeri Jorge Mendes'le temasa geçti. Sarı-kırmızılılar, Mendes'ten Falcao'ya kulüp bulması halinde bonservis talep etmeyeceklerini ve geçmiş dönem alacaklarının tamamının ödeneceği bilgisini verdi. Sabah

1610527049515.png
 
Artık futbol oynayamayacağına dair belgeyi kulüp olarak doktorlardan alırsın.Ondan sonra gider resmi yollardan hakkını ararsın.Bu haberleri yönetim kasıtlı yaptırıyor.
 
Suc bu adama 3 senelik sözlesme verende. Adam sakatlik gecmisine bakip, ve gercek yasinin 2 yas fazla olduguna bakara, 2+1 sözlesme verecektin.
 
Üst Alt