Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası"


fft1mm1476044.jpg




Futbol dünyasını sarsan şike olayları ve ardından gelişenlere karşı, Türk Futbol Federasyonu’nun takındığı tutumu beğenmeyen bir grup Galatasaraylı, sanal alemde bir kampanya başlattı. ‘Temiz Krampon adı altında buluşan taraftarlar, bu süreçte federasyona güvenmediklerini ve UEFA’nın daha aktif davranması gerektiğini belirterek bir mektup yazdılar.



Hazırlanan İngilizce metni, Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralarda dileyenlerle paylaşan grup, UEFA’yı mail yağmuruna tutuyor.



Türk futbolseverler olarak, bu soruşturmanın adil ve kanunlara uygun olarak sonuçlanmasını beklediklerini ifade eden taraftarlar, UEFA’nın bu adli süreci TFF üzerinden değil, Türkiye’ye gönderecekleri bir gözlemci vasıtasıyla direkt olarak takip etmesini talep ediyor.



Federasyonun samimi ve tarafsız bir duruş sergilemeye çalıştığını, buna inanmak istediklerini belirten ‘Temiz Krampon’ oluşumu, TFF Başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar’ın bazı açıklamaları sonrasında kendilerini sorguladıklarını kaydediyor.



Grup ayrıca, soruşturmadaki en önemli kulüplerden Fenerbahçe’nin kaderini tayin etme pozisyonunda olan Aydınlar’ın, aynı zamanda Fenerbahçe’nin 2 ana sponsorundan biri olan Acıbadem Hastaneleri’nin yönetim kurulu başkanı olmasının, bu davada bazı soru işaretleri yaratabileceğini ifade ediyor.



KAYNAK:FANATİK.



benim evim yuvam bu forum lan ne diyosak o oluyo .bigün çok daha iyi yerlere gelicez:D
 
Cevap: UEFA'ya mektup



Bizler, üzerimize düseni yaptik mi? Evet. Birakalim vicdanlarinda derin sizilar, acilar duyanlar düsünsün!
 
UEFA'ya mektup



UEFA'ya mektup



'Temiz Krampon' adı altında buluşan bir grup Galatasaraylı, Türk futbolunda yaşanan son gelişmelere karşı TFF'nin tutumuna tepki gösterdi. UEFA'yı daha aktif davranmaya çağıran bir mektup kaleme alan taraftarlar, mail yağmuru başlattı.



fft1mm1476044.jpg




Futbol dünyasını sarsan şike olayları ve ardından gelişenlere karşı, Türk Futbol Federasyonu’nun takındığı tutumu beğenmeyen bir grup Galatasaraylı, sanal alemde bir kampanya başlattı. ‘Temiz Krampon’ adı altında buluşan taraftarlar, bu süreçte federasyona güvenmediklerini ve UEFA’nın daha aktif davranması gerektiğini belirterek bir mektup yazdılar. Hazırlanan İngilizce metni, Facebook ve Twitter gibi sosyal mecralarda dileyenlerle paylaşan grup, UEFA’yı mail yağmuruna tutuyor. Türk futbolseverler olarak, bu soruşturmanın adil ve kanunlara uygun olarak sonuçlanmasını beklediklerini ifade eden taraftarlar, UEFA’nın bu adli süreci TFF üzerinden değil, Türkiye’ye gönderecekleri bir gözlemci vasıtasıyla direkt olarak takip etmesini talep ediyor. Federasyonun samimi ve tarafsız bir duruş sergilemeye çalıştığını, buna inanmak istediklerini belirten ‘Temiz Krampon’ oluşumu, TFF Başkanı olan Mehmet Ali Aydınlar’ın bazı açıklamaları sonrasında kendilerini sorguladıklarını kaydediyor. Grup ayrıca, soruşturmadaki en önemli kulüplerden Fenerbahçe’nin kaderini tayin etme pozisyonunda olan Aydınlar’ın, aynı zamanda Fenerbahçe’nin 2 ana sponsorundan biri olan Acıbadem Hastaneleri’nin yönetim kurulu başkanı olmasının, bu davada bazı soru işaretleri yaratabileceğini ifade ediyor.



Fanatik
 
Cevap: Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan UEFA'ya Mektup"



çok güzel bi olay. yürekten yapıyosunuz bu işi .bravo:tiphat:
 
Cevap: Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası"



Vayyyyyyyyyyyyyyyy...

Hatta yuhhhhhhhhhhhhh..

İyi varız..İyi ki varsınız.....
 
Cevap: Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası"



en az 20 mail atmistim .. katkim olduysa ne mutlu bana =)
 
Cevap: Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası"



Ayıp etmişler forum adı vermeyerek... :(
 
Cevap: Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası"



Hadi haberde benim adımı yazmadınız da forumun adını niye yazmadınız :D
 
Cevap: Fanatik: "Galatasaraylı Taraftarlardan Temiz Krampon Kampanyası"



Transfer önerilerine bir iki adam yazalım bari, herkes burayı izliyor. :asd:
 
Üst Alt