Fanatik Gazetesine Ait Haberler Derhal Yasaklanmalı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fanatik Gazetesine Ait Haberler Derhal Yasaklanmalı!


Fanatik gazetesi haberleri yasaklansın mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    36
Daha önce de bu konuyu defaatle dile getirdim. Galatasaray aleyhinde yaptığı haberlerle insanları proveke eden, masa başı haberleri ile gerçeklikten tamamen uzak bu gazete haddini aşmıştır. Ekte göreceğiniz manşet sayfaları yaptıkları son rezilliği gözler önüne seriyor. Bu konuda bir de anket oluşturdum. Umarım yönetici arkadaşlar dikkate alır.
j6tw1z.jpg

BAY1nj.jpg

28gwbq1.jpg
 
Son düzenleme:
Bugün fiyasko yazıyordu manşetinde. Ekspress baskı gerçek mi acaba?
GErçi hiç okumadığım bir gazete.
 
Yaptıkları haberlerin büyük bir çoğunluğu Galatasaray camiasını yıpratmaya yönelik, en azından biz tepkimizi göstermeliyiz. Alma, aldırma !
 
Az önce Fanatik Gazetesini aradım. Editörleriyle konusmak istedim bağlamadılar. Adı Nevzat olan bi kroya aktarıldım. Ağzıma ne geliyorsa söyledim.

Dut yemiş bülbül gibi ses yok seda yok. Karakter desen kayıplarda.
 
boya yaparken yerler kirlenmesin,iş yerinizde yemek yerken masa kirlenmesin,iş yerine tadilat yaparken camlardan içeri görünmesin,araba da paspasların altına toz girmesin diye altına serilsin vb amaçlarla üretilen gazete kağıtlarını, üzerine bilumum mürekkeplerle çeşitli baskılar yapılarak daha pahalıya satma çalışması.

genelde fenerliler alıyor bu gazeteyi zaten
 
ben pek gazete mansetlerini takip etmiyorum, fotomaç nasıl? bunlar gibi holigan mı? değilse fotomaç haberleri paylasalım
 
Fanatik gazetesinin kimseyi provoke ettigini dusunmuyorum. Cunku herkes fanatik gazetesinin sadece yalan yazdigini biliyor.

Bu sitede haberleri paylasilmasin ama GS alehinde olduklari icin degil yalan yazdiklari icin.
 
Son düzenleme:
fanatik ve fotomac bas serefsizler bunlar dikkat edin hergün galatasaray haberleri gazatenin en sonundadır hemde istisnasız,sampiyon dahi olsak
 
Üst Alt