Fanatik'ten İbretlik Sezon Karması ! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fanatik'ten İbretlik Sezon Karması !


Sezonun Kadrosu



Bu nedir lan ¡¡¡¡¡¡



fft30mm1743941.jpg






Fanatikte gordum , stoper yok ,kaleciye bak ,sapiyon takimdan iki oyuncu var falan ...
 
Cevap: Sezonun Kadrosu



Bu nedir lan ¡¡¡¡¡¡



fft30mm1743941.jpg






Fanatikte gordum , stoper yok ,kaleciye bak ,sapiyon takimdan iki oyuncu var falan ...



utopyanin doruklarinda hakkaten yha



---------------------Volkan



--------------------------Egemen--------------



--------Kopek Baroni----------------------Dede



-----------------Selcuk------------------------



-----------Batalla--Alex--Erman-----------Doka



-----------Burak-------Elmander---------------
 
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

fft30mm1743941.jpg




SEZONUN TAKIMI: GALATASARAYİMPARATORLUĞU



Süper Lig’in 54. sezonunda önce Lig Grubu’nu 9 puan farkla lider tamamladı. Süper Final’de Arena’da galibiyet kazanamadı, ancak Şampiyonluk Kupası’nı ezeli rakibi Fenerbahçe’nin mabedinde kaldırdı. İmparator Fatih Terim’in geri dönüşü, Galatasaray’a ve Sarı-Kırmızılı taraftarlara 18. Lig Şampiyonluğu’nu kazandırdı



2011-2012 SEZONUNUN FUTBOLCUSU: BURAK YILMAZ



2011-2012 sezonunda golün adı, Burak Yılmaz oldu... Kariyerinin en iyi dönemini geçiren Burak, sezonu 34 maçta 33 gol atarak ‘Gol Kralı’ olarak tamamladı. Şota Arveladze ve Fatih Tekke’den sonra Trabzonspor’a bu unvanı getiren milli futbolcu, ayrıca 2004-2005 sezonunda Fatih Tekke’nin attığı 31 golü geride bırakarak, Bordo-Mavililer’in tarihine geçti.



2011-2012 SEZONUNUN TEKNiK DiREKTÖRÜ: FATiH TERiM



Galatasaray’daki ilk döneminde üst üste 4 Lig Şampiyonluğu, 2 Cumhurbaşkanlığı, 2 Türkiye Kupası, 3 TSYD Kupası ve en önemlisi UEFA Kupası’nı kaldırdı. 2002-2004 yılları pek parlak geçmedi, ancak bu sezon o günleri unutturdu. Lig’de 5. kez şampiyonluk yaşayan Fatih Terim, bunu başaran ilk teknik direktör olarak bir kez daha tarihe geçti. 40 maçlık yorucu maraton, Galatasaray’ın şampiyonluğu ile tamamlandı.



2011-2012 SEZONUNUN HAKEMi: CÜNEYT ÇAKIR



Elit Hakemler Kategorisi’nde Avrupa’nın en iyileri arasında başarı ve istikrarıyla yer alan Cüneyt Çakır, 2012 Avrupa Şampiyonası öncesi, bu sezon gösterdiği performansla ligin en iyi hakemi olmayı haketti. Şampiyonu belirleyen Süper Final’in son maçında olduğu gibi, her zorlu 90 dakikaya atandı ve bu sezon en çok ona görev verildi. Yönettiği 24 karşılaşmada 119 sarı kart, 8 kırmızı kart gösterdi, 5 kez de penaltı kararına hükmetti.

____



Sezonun karması ibret dolu olmuş. :2aloh1::2aloh1::hoho::hoho::haha::haha:
 
Cevap: Fanatik'te Sezonun Karması!



Şampiyon olan ve ligin en iyi futbolunu oynayan Galatasaray'dan 2 F.Bahçe'den 3 futbolcu antu.com'da bile bu kadarını yapamazlardı.:lol:
 
Cevap: Fanatik'te Sezonun Karması!



Yahu Fenerbahçe'den 3, Galatasaray'dan 2 oyuncu meselesini geçtim, kadro dizilişine bi bakın. :eek: 2-6-2 diye sistem mi var ya? :eek:
 
Cevap: Fanatik'te Sezonun Karması!



Bu sene Baroni Melo'dan iyi miydi yani ? Egemen'i de sağa almışlar,defansta yok.Ulan Fanatik yalan haber veriyorsun anladıkta bari kadro seçimi adam gibi yapaydın.
 
Üst Alt