Fantasy Premier League - Sayfa 16 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fantasy Premier League


3-5-2 en iyi sistemdir arkadaşlar FPL'de. defansı yaratıcı skor katkısı yüksek beklerden kurup, orta sahayı aynı şekilde sezonluk skor katkısı yüksek oyunculardan kurarak en iyi kadro oluşturulabilir. Defans bu sene TAA, Digne iyi tercih. Orta saha için (Sterling falan yazmıyacağım tabii) Moura, Ayoze, Grealish tarzı oyunculara da güvenilebilir.
 
bvv60j.jpg

😩
 
Ben Rashford'tan ziyade Liverpool'a sövücem bi türlü clean sheet ile kapatamadılar 3 maçtır.

Ben de başta kelepir Adrian alayım dedim. Baktım gol yiyorlar her maç, vazgeçtim. Orta sıra takımlarının save oranı yüksek kalecilerine yöneldim. Yine de daha ne clean sheet aldık ne yüksek save. Kaptanları doğru seçemezsem baştan havlu atarım gibi bu sene. :D
 
Salah olmasa puan yerine başka bişey alacaktık alacaktık hea. Defanslara 30 lira gömdük nerdeyse toplasan 10-15 puan geliyor ortalama 3 haftadır.
Bissaka’yı geçen sene tüm yıl tuttum değerinin çok üstüne puan kazandırdı bu sene iki maçtır 1-0 puanla gidiyor çıkaracam sanırım. Her maç sarı yiyor zaten.
 
Daha Abraham ve Mount oynamadan 62 pts aldim.Lundstram'dan 18 pts geldi.Rekor sov
Lundstram i genelde herkes aldığı için aldığı 18 puan pek birşey ifade etmiyor ;) sanırım üstteki herkes almıştır Lundstram'i.

Pukki kaç haftadır kadromda. Son 1 hafta daha şans verecem haftaya da vasati asamazsa bir daha kadroya almayı düşünmüyorum.
Haftaya Abraham i almanızı tavsiye ederim ;)
 
Üst Alt