Faruk Süren: "Galatasaray, Çinlilerin teklifini değerlendirmeli" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren: "Galatasaray, Çinlilerin teklifini değerlendirmeli"


faruksuren-2.jpg

Galatasaray'ın eski başkanı Faruk Süren, Hedef TV'de Hedefgol Programı'na açıklamalarda bulundu.


İşte Faruk Süren’in sözlerinden öne çıkanlar:

“UEFA KUPASI ARTIK BAYRAM OLARAK KUTLANMAMALI”

“UEFA Kupasını kazandığımız günün bayram olarak kutlanmasını üzülerek karşılıyorum, çünkü Galatasaray kupayı alalı 17 yıl oluyor. 17 sene içerisinde ne Galatasaray başta olmak üzere ne başka bir Türk takımı, Türk markası böyle Avrupa çapında bir başarıya ulaşamadı beni üzen taraf o.”

“DURSUN ÖZBEK GÜVEN OYU ALMALI”

“Neticede biz bu araziler için Emlak Konut ile ki doğru adrestir Emlak Konut bir anlaşma yaptık. Onu değerlendireceğiz. 8 Haziran’da ihaleye çıkıyor bakalım ihalede ne olacak? Fakat mesele o değil. Mesele oradan gelecek olan gelirler hiçbir zaman borcu kapatmayacak. Başka çözüm üretmemiz lazım. Onu yönetim kurulundan bekliyoruz ve yönetim kurulundan da bir şey gelmiyor. Belki güven oyu almak bakımından belki de yönetimini güçlendirmek bakımından bu tercihi kullanabilir başkan.”

“GALATASARAY ÇİNLİLERİN TEKLİFİNİ DEĞERLENDİRMELİ”

“Bir kere yanlış yorumluyorlar satılma söz konusu değil. Bugün hiçbir kulüp o anlamda satılmadı. Burada mesele ortaklık yani herhangi bir finansal yatırımcıyla Galatasaray ortaklık yapsın mı yapmasın mı? Soru bu. Çin’den gelen teklifi değerlendirmek lazım ama satış değil, hisse değil altını çiziyorum ortaklık. Yüzde 25, 30, 40 ama 50’si bizde kalmak şartıyla. Zaten imtiyazlı hisselerimiz de var.”

“ARTIK BAŞKANLIĞI DÜŞÜNMÜYORUM”

“Başkanlık gibi bir düşüncem yok. Ben bir Galatasaraylıyım ve Galatasaray için üzülüyorum o kadar.”
 
Yok arkadaş komple satılsın takım böyle liseliler-divan krulu-genel kurul-yönetim kurulu filan biatçılarla uğraşmak istemiyoruz artık ...
 
kes lan faruk.

hepiniz ayni bokun lacivertisiniz. senin de dursun denen gerizekalidan bi farkin yok.

ancak bik bik ötersin, icraata gelince kocaman bi sifir.
 
Üst Alt