Faruk Süren: "Kesinlikle favori Beşiktaş" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren: "Kesinlikle favori Beşiktaş"


5230380.jpg


Igor Tudor yönetiminde şu ana kadar derbilerde başarılı görünmeyen Galatasaray’ın yarın Vodafone Park’ta ortaya koyacağı performans merak konusu olurken, sarı-kırmızılı kulübün eski başkanları bu kritik viraj öncesi düşüncelerini açıkladı. Açıkçası 3 efsane başkan çarpıcı yorumlar yaptı.

Süper Lig’de hafta sonunda oynanacak Beşiktaş-Galatasaray derbisi zirve yarışına adeta yön verecek... Ev sahibi Beşiktaş’ın sahadan galip ayrılması birçok takımın şampiyonluğa ortak olması anlamına gelecek... Ancak lider Galatasaray üç puanı cebine koyarsa büyük bir avantajı ele geçirecek, koltuğunu iyice sağlama bağlayacak.

Bu maç öncesinde Galatasaray'ın 3 efsane başkanı flaş yorumlarda bulundular. İşte o yorumlar..

FARUK SÜREN

Her zaman gönlümden galibiyet geçer. Realist olmak lazım. Saha ve seyirci avantajı Beşiktaş’ta. İyi bir takımlar. Şampiyonlar Ligi’nde iyi oynuyorlar. Ligde iyi olmamaları ölçü değil. Galatasaray için çok ciddi bir rakipler. Galatasaray ferdi olarak iyi ama teknik heyet bakımından zayıf. Kesin olarak Beşiktaş’ı favori görüyorum. Tudor’u ben başkan olsam asla almam. Teknik direktörlük vasıflarını yeterli bulmuyorum. Dursun Başkan’ın başka alternatifi yok. Sezon içerisinde birini bulup getirmek kolay değil. Tudor’un eksiklerini tamamlayacak bir organizasyon yapmak lazım öyleyse. Bunu Ayhan Akman yapabilirdi, yapmıyor. Akman, Tudor’dan iyi görüyor ama nedense işe karışmıyor.

DUYGUN YARSUVAT

Gönlümden geçen elbette bir Galatasaraylı olarak maçı almak. Ancak derbilerin ne olacağı belli olmaz. Büyük laf söylemek istemem. Yaşayıp göreceğiz.

İki büyük camia sonuçta. Maça gideceğim. Tudor yeni bir şey denemeye çalışıyor. Oraya gelmişse bu imkanı tanımak lazım. Çok ileri giderse tedbirleri almak gerekir. Onun da kızmaması lazım. Karşınızdakinin zekasıyla alay edemezsiniz. Oynadığınız oyuna göre rakipler panzehir hazırlıyorlar. Satranç oyunu gibi. Başarılı olur veya olamaz. Bir Galatasaraylı olarak mağlup olursam çok üzülmem. Tudor kazansa da kaybetse de tartışılmaya devam eder. Çünkü başka malzeme de yok.

ALP YALMAN

Ben Galatasaraylıyım ve takımımın kazanmasını istiyorum. İnşallah bizim istediğimiz gibi neticelenir. Bana göre Galatasaray favori. Benim için Galatasaray sahaya çıktığı her maçta favoridir. Derbiyi de kazanalım, şampiyon da olalım. İkisi birbirine mani değil.

Skorer
 
Yakıştıramadım bunlar baya baya terimi getirecekler

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
nedir bu eski baskanlardan çektiğimiz

biri rüşvet alan bakanla poz veriyor digeri objektif olacagim diye bizi desteklemeye unutuyor

ayip

vallahi billahi ayip
 
Psikolojik üstünlüğümüz falan bitmiş durumda. 10 puan ileride bile olsak biz bitmiş haldeyiz! Dursun Özbek eseriyle gurur duyabilir.
 
Maç öncesi bunu paylaşması doğru mu tartışılır lakin doğru demiş. Tudor büyük maçlarda güven vermiyor. Buna istinaden bjk favori demiş ki haklı. Bence de favori bjk gibi görünüyor. Bunun da tek nedeni Tudor'un büyük maç karnesidir. Yoksa normal şartlarda gayet ortada hatta biraz daha bize yakın olan bir maç.

Gerçi böyle bir açıklama normal şartlarda bizim işimize yaraması lazım. Rakip takımın gazını alıp bizim takımı da hırslandırması lazım. Bekleyip görelim.
 
Bunu söylemesi kesinlikle yanlış. Ama söyledikleri doğru. Hem büyük maç kazanamayan takımımız, hem de ligin en zor deplasmanı. Yani şansımız daha fazla demek abes olur. Ama Faruk Süren gibi adamın şansımız az + teknik heyet de çok zayıf falan demesi yanlış
 
Neden yanlis ? Insanlarin fikirlerini belirtmeleri neden her ortamda elestirilir oldu ? bir siyasi soylese mesaj denir , gazeteci soylese o takimin yandasi olur , eski baskan soyleyince hain , hatta forumdan biri soyleyince tinerci ya da kus

o zaman insanlarin hic fikirleri olmasin , Gs li isen mutlaka Gs her maci kazanir 102 puanla sampiyon olur diyince mi dogru olacak ?

Suren boyle soyledi diye ne degisir ?
 
Neden yanlis ? Insanlarin fikirlerini belirtmeleri neden her ortamda elestirilir oldu ? bir siyasi soylese mesaj denir , gazeteci soylese o takimin yandasi olur , eski baskan soyleyince hain , hatta forumdan biri soyleyince tinerci ya da kus

o zaman insanlarin hic fikirleri olmasin , Gs li isen mutlaka Gs her maci kazanir 102 puanla sampiyon olur diyince mi dogru olacak ?

Suren boyle soyledi diye ne degisir ?
Sinan, mesajlari tekrar okumani rica ediyorum.
Söyledikleri degil, söyledigi zaman yanlis bulunuyor.
Yanlis dememizin sebebi ise Taraftar, yani Taraf oldugumuz icin.
 
Üst Alt