Faruk Süren Loca Parasını Vermedi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren Loca Parasını Vermedi!


593a202367b0a93be8160efc.jpeg


G.Saray yönetimi 450 bin TL için Süren’in kapısını çaldı. Süren, “Ben o locayı eski şirketim adına tutmuştum. Hisselerimi devrettim. Parayı ben değil, onlardan isteyin’’ cevabını verdi

Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda localar çoğunlukla üç yıllığına kiralanıyor. Aslantepe'deki localardan biri de efsane başkan Faruk Süren'e ait... Kulüp yetkilileri üç yıl geçmesine rağmen Süren'den bu locanın parasını tahsil edemediklerini fark etti. Muhatap olunan kişi efsane başkan olunca bu para sezon devam ederken istenmedi ve Süren'in ödeme yapması beklendi. Ancak Faruk Süren elini cebine atmayınca, kulüp çareyi loca parasını istemekte buldu.

MUHATABINIZ HOLDİNG!

Süren'in sarı-kırmızılı yetkililere, "Ben o locayı eski şirketim adına tutmuştum. Hisselerimi devrettim. Benden değil onlardan parayı isteyin'' cevabını verdiği öğrenildi. Yönetimin, Galatasaray Kulübü Eski Başkanından istediği rakamın her yıl 150 bin TL'den 3 sezon için 450 bin TL olduğu kaydedildi. Süren, Galatasaray Kulübü'nün altın çağı olarak kabul edilen ve iki Avrupa kupasının kazanıldığı 1996-2001 yılları arasında başkanlık yapmıştı.

Hürriyet


 
Bunlar nasil adam ya? 3 yil sonra mi farketmisler paranin ödenmedini? Ondan sonra neden bukadar borcumuz bar

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Oda biseymi bu ve bunun gibiler resmen yiyor takımı örnek mi mesela GS lisesinden mezun bur iş adamının tanıdığı iş arıyor adamda gs yönetimine soyuluyor e tabi gelsin başlasın diyor basit bir oda tahsis edilip adama ayda 5.000 - 10000 euro arası maaş bağlanıyor adam ise bile gitmiyor zaten iş tanımıda yok buyrun takim nasıl soyulur

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Sonra sen ben 150tl ye forma alalım da takımın geliri olsun diye çocuğumuzun rısķından keselim

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Mesela takımımız bir araştırma yapacak her hangi bir konu da önemli değil araştırma şirketleri ile görüşülüyor bir tanesi 10.000 dolar diğerleri de o fiyata yakın biseyler söylüyor ama yönetim ne yapıyor gs lisesinden mezun bir lavugun araştırma sirketiyle 1 milyon dolara anlaşıyor bu nitelikli soygun degilmi yazık degilmi

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Bunu sadece bu yönetim yapmıyor varolan tüm yönetimler yapıyor takımımız da

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
bu adam efsane başkan falan değil , ne zaman elini cebine atmış kaç senedir gel görev al dendiğinde ne zaman adayım yarın seçime gidelim dedi.

kendinden öncekilerin yarattığı ekol ve fatih terimin öğrencileri ve haginin gayretleri ile alınan kupanın ekmeğini yiyor yıllardır.

ne demek locanın ücretini onlardan alın , kim kullanmış bu locayı yıllardır , şayet öyleyse kim girip çıkıyorsa locaya ödesin borcunu , yoksa direk icraya verin gitsin..

böyle rezillik olmaz .
 
Koskoca efsane baskan bu sana yakışıyor mu?

Loca siparişini veren sensin, borç için kıvıran da sensin.

Sonra da Galatasaray için ahkam kesiyorsun. Ayıp yani ayıp.
 
Üst Alt