Faruk Süren: "Mustafa Cengiz bu süreci iyi idare edemedi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren: "Mustafa Cengiz bu süreci iyi idare edemedi"


Galatasaray'ın efsane başkanlarından Faruk Süren, Mustafa Cengiz yönetiminin idari yönden ibra edilmemesi üzerine değerlendirmede bulundu.

skor-manset-kurtarildi-9_16_9_1553371749.jpg

Galatasaray’ın efsane başkanlarından Faruk Süren, Mustafa Cengiz ve yönetiminin idari yönden ibra edilmemesinin ardından açıklamada bulundu.

TRT Spor’a konuşan Süren, “Baştan sona çok gergin bir hava vardı. 42 kişi konuştu, 42 kişinin 40’ı başkanın aleyhinde konuştu. Başkanın böyle bir şeyi sezmesi lazımdı. Kötü oldu. Yine bir seçime gidilecek. İbra olmamak hoş bir şey değil. Ben Mustafa Cengiz ile özel görüştüm. Bundan sonra seçim sürecine gireceğiz. Şampiyonluğa giderken seçim sürecine girmek olumsuz etkileyebilir. Hocamızı etkileyebilir belki. Hocayı etkilerse takımı da etkiler. Şu anda bir başkan adayı yok. Kimse böyle bir şey beklemiyordu. Başkan’ın bu süreci iyi idare etmesi gerekiyordu.” ifadelerini kullandı.
 
Yine bir vasıfsız liseli başkan bulur, Galatasaray'ın içi boşaltılırken, tıpkı Dursun Özbek Riva ve Florya'yı peşkeş çekerken seyrettiğiniz gibi seyredersiniz. Derdiniz Galatasaray değil nasıl olsa.
 
Üst Alt