Faruk Süren | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren


fft99_mf1227117.Jpeg




28 Temmuz 1945 tarihinde İstanbul’da doğdu. Liseyi Almanya'da okudu. Üniversite tahsilini İktisadi Ticari İlimler Akademisi'nde (İİTİA) tamamladı. Almanca, İngilizce ve Fransızca bilmektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır. Galatasaray Spor Kulübü’nde ilki 1984'de olmak üzere toplam altı dönem yöneticilik yaptı. Dört dönem başkan yardımcısı olarak yer aldı. Özellikle basketbol şubesiyle ilgilendi. 16 Mart 1996 tarihinde yapılan genel kurulda başkanlığı Alp Yalman'dan devraldı. 1998 ve 2000'de yapılan genel kurullarda da tekrar başkan seçildi. Başkanlık döneminde, Fatih Terim'i tam yetkiyle futbol takımının başına getirdi. 5.5 yıllık süreçte dört defa üst üste Türkiye Ligi şampiyonluğu, üç defa Türkiye Kupası, üç TSYD Kupası, iki Cumhurbaşkanlığı Kupası, bir UEFA Kupası ve bir Süper Kupa şampiyonluğu bu döneme sığdı. Galatasaray Spor Kulübü'nün UEFA kupasını kazandığı 2000 yılından sonra 1 yıl daha başkanlık yaptı. 2001 yılında yapılan genel kurulda aday olmadı.



İşadamı Fuat Süren'in oğludur. Faruk Süren, kendi deyimiyle tipik bir Osmanlı’dır. Baba tarafı Süryani ve İtalyan, anne tarafı Saraybosna göçmeni Boşnak bir aileden gelmektedir.



2:05:00'te Galatasaray başkanlığındaki ilk konuşmalarından biri mevcut.



[video=youtube;kR7jwk5L2yI]https://www.youtube.com/watch?v=kR7jwk5L2yI&feature=related[/video]
 
Cevap: Efsane Başkan Faruk Süren



kis döneminde galatasaray kadiköyde sampiyon olacak dedi ve oldu hic bir tespitinde yanilmadi, BÜYÜK BASKAN
 
Cevap: Efsane Başkan Faruk Süren



Dönemin destani başarılarını sahiplenmeye çalışan Galatasaray'ın derin abileri tarafından aşağıya çekilen ve kendisinden sonra ki yönetimlerin beceriksizlği üzerine yıkılmış efsane başkandır.
 
Cevap: Efsane Başkan Faruk Süren



UEFA'yı kazanan Atletico Madrid. Net Kazanç: 12,8M €

C.L.'de gruptan çıkamayan bir takım (adını unuttum şimdi, hatta 0 çekti). Net Kazanç: 10M €



Faruk baskan ne demisti? UEFA'dan o sezon elde ettigimiz gelir kamp, ucak masraflarimizi bile karsilamiyordu.
 
Cevap: Efsane Başkan Faruk Süren



Fatih Terim'e gelmesin istemiyoruz diyenlerde Faruk Süren'e efsane filan değil kulübü batırdı diyenlerde aynı kişiler ne tesadüftür ki.
 
Cevap: Efsane Başkan Faruk Süren



Fatih Terim'e gelmesin istemiyoruz diyenlerde Faruk Süren'e efsane filan değil kulübü batırdı diyenlerde aynı kişiler ne tesadüftür ki.



Bende hocaya ilk zamanlar soguk bakiyordum, simdi ne yalan soyliyim. Geri gelecegi ciddilestikce sicak bakmaya basladim. Galatasarayli, biribirinin kanini cekiyor sanirim. Ama hoca kesinlikle cok degismis ve kendini yenilemis olarak geri geldi. Her bakimdan dunya capinda bir teknik direktor olarak geri geldi :ka21:
 
Monaco'da Süren'le eşi Hatçe şeref tr. yanında Prensle Caroline. Bulgar gazeteci F.S.'yi gösterip "şu adam Prens'de yanındaki GS Bşk'ını mı"
 
Eski yarışçıdır kendisi , formula 1 de eski günlerimiZe döneriz.
galatasaray üzerinden de iyi para kaldırmıştır , anasının gözü değildir. Klubü menejerlere teslim edecektir
 
Başkanı 2000 dönemiyle hatırlamak istiyorum başkanlığa talip olma gibi bir hata yapmaz umarim.

-Tapatalk-
 
Üst Alt