Faruk Süren'den Fatih Terim ve Ali Dürüst Garantisi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren'den Fatih Terim ve Ali Dürüst Garantisi!


616x275-donuyorlar-1490129365563.jpeg


Galatasaray’ın kilit ismi İnan Kıraç, Faruk Süren’le görüştü, “Yeniden başkan ol” önerisini getirdi. Süren, “Fatih Terim ve Ali Dürüst’le birlikte gelirim” dedi. 25 Mart’taki genel kurul için kolları sıvayan muhalefet ‘seçim’ baskısı yapacak. Eğer Özbek baskılara direnemezse müthiş plan devreye sokulacak.

Galatasaray’da çok sıcak gelişmeler yaşanıyor…

Kulübün en etkili isimlerinden biri olan ve ‘Derin Galatasaray’ olarak anılan İnan Kıraç önceki gün efsane başkan Faruk Süren ile bir araya geldi. Galatasaray Adası’ndaki yemekte Kıraç’ın Süren’e yeniden başkan olması için teklifte bulunduğu öğrenildi.
Geçmiş yıllarda birçok kez ismi başkanlık için geçen ve her seferinde teklifleri geri çeviren Süren’in bu kez farklı bir tutum içinde olduğu öğrenildi. Hatta Süren’in ekibinde yer alacak isimlerin bile bu zirvede masaya yatırıldığı belirlendi.

İLK HAMLE 25 MART’TA YAPILACAK
Faruk Süren’in yeniden başkanlık koltuğuna oturması durumunda Ali Dürüst ve Fatih Terim de yuvaya dönecek. 1996- 2000 yılları arasında yaşanan unutulmaz başarıların mimarı olan bu üçlüye camianın her kesiminden büyük bir destek gelmesi bekleniyor. Dursun Özbek’i koltuğundan indirmek için kolları sıvayan muhalefet ilk hamlesini 25 Mart’ta yapacak.

ÖZBEK DİRENİRSE PLAN 2018’E KALACAK
Başkan Özbek’e erken seçim baskısı yapacak olan muhalefet, olumsuz yanıt alması durumunda gerekirse ibra kozunu kullanacak. Özbek’e “Eğer erken seçime gitmezsen seni ibra etmeyiz” diyecek olan muhalefet eğer istediğini alırsa müthiş plan devreye sokulacak. Özbek’in direnmesi durumunda ise 2018 yılındaki olağan genel kurul öncesi Faruk Süren başkan adaylığını açıklayacak.

A Spor

GSC PORTAL

 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Allahim insallah insanin bi inanasi geliyo gercek olmasada bi mutlu oluyorum okurken


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Benim neden hiç inanasım gelmiyor. Sadece Süren için değil; Aysal için de aynı duyguları yaşıyorum. Dursun Özbek daha uzun süre başkan kalacaktır. Hiç hayal kurmayalım.

Diğer bir konu Faruk Süren'in forumda paylaşılan dünkü söyleşisinde aday olmayacağını söylemişti. Bugün bu muhabbete bakın.
 
Yalan Haber.

Dursun birakmicak. Devletle isleri bitince gidecek. Sanki elimiz kolumuz bagli.

Faruk Sürende baskan maskan olmaz.
 
Tutustular Sn. Ünal Aysal'in donusu 7 duveli tir tir titretiyor. Hatta gelmesin diye dursun'u feda edip birtakim taraftara (uA) sempatik gelecek a.ozturk a.durust f.terim gibi gs hainlerini one suruyorlar.

Kabul etmiyoruz. Mayis 2018'de Ünal Aysal diyoruz.
 
Bugün gördüm daha Faruk Süren Ünal Aysal'dan 4 yas kücükmüs.

Ben Süren Aysal dan büyüktür diye düsünüyordum, sasirdim acikcasi görünce.
 
Üst Alt