Faruk Süren'den Galatasaray'ın Paylaşımına Tepki! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Faruk Süren'den Galatasaray'ın Paylaşımına Tepki!


faruksuren-3.jpg

Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, "Tarih bir kere yazıldı" mesajına sert tepki gösterdi. Faruk Süren, “Galatasaray’ın bu kupayı almasının üzerinden 17 sene geçmiş. Cim-Bom başta olmak üzere hiçbir Türk takımı bu başarıyı tekrarlayamamış. Kendi ayıbımızı başkasına nazire yaparak örtemeyiz. Geçmişe bakarak avunmak yerine yeni başarılar kazanmalıyız.


2000 yılında UEFA Kupası’nı alan Galatasaray’ın başında başkan olarak yer alan Faruk Süren’den kulübe ağır eleştiriler geldi. Beşiktaş’ın elenmesinin ardından dün sarı-kırmızılı kulübün resmi twitter hesabından, “Tarih bir kere yazıldı” paylaşımına tepki gösteren Süren, yaptığı açıklamada, yayınlanan mesaj için “Yersiz bir gönderme” yorumunda bulundu.

BİR TÜRK MARKASI

Süren, “Galatasaray’ın bu kupayı almasının üzerinden 17 sene geçmiş. Cim-Bom başta olmak üzere hiçbir Türk takımı bu başarıyı tekrarlayamamış. Kendi ayıbımızı başkasına nazire yaparak örtemeyiz. Beşiktaş bir Türk markasıdır. Bu başarıyı elde etse alkışlardım” dedi.

Süren, uluslararası seviyede rakipleriyle rekabet halinde olmalarının doğal olduğunu söyleyerek şöyle devam etti:

“Önemli olan Galatasaray olarak sen bu rekabette neler yaptın? Geçmişe bakarak avunmak yerine yeni başarılar kovalamalı ve rakiplerinizi kıskandırmalısınız.”

"HENÜZ DAVET YOK"

Bilindiği gibi Galatasaray eski Başkanı Faruk Süren, Beşiktaş ile birlikte, Lyon’da oynanan ilk karşılaşmaya gitmiş, siyah-beyazlıların başkanı Fikret Orman ve diğer yöneticilerle birlikte tribünde yerini almıştı. UEFA Kupası’na ulaşan tek başkan olan Süren’in bu tavrı futbol camiasında büyük takdir toplamıştı.

Süren son olarak 17 Mayıs tarihinde kulübün düzenleyeceği UEFA Kupası programıyla ilgili kendisine davet gelmediğini de belirterek, o tarihde yurt dışında olacağını söyledi.

Milliyet
 
Ah be baskanim, sendeki vizyon, zeka ile simdi senin koltugunu isgal eden sahsin vizyonuna(!) ve zekasina(!) bakiyorum , bakmaz olaydim diyorum.

GS markasinin ne demek oldugunu en iyi bilen ve ona gore hareket eden baskandin. O koltuk senden sonra biraz Unal Aysal zamaninda dolar gibi oldu o da sonra sapitti candan ercetini yardimcisi yapip kulubun icine etti!!

Cok ozluyorum seni ve vizyonunu cok!! ;(;(
 
Galatasaray'ın peak'i bu adamın zamanıdır. Alt yapıdan gelen 5-6 kişi vardı o takımda, 3-4 yabancı etrafında kaliteli ve yıllarca bir arada oynayan iyi yerlilerle aldık o başarıları biz, öyle çilekler peşinde koşmuyorduk, genç milli takımın iskeleti bizdeydi, o takımın teknik direktörlüğünü de yapmış Terim'i takımın başına koydu, bir nevi Barcelona gibiydik genç takımdan beri bir arada oynayan çok iyi herifler vardı o takımda, şampiyon olmasaydık da yollamayacaktı, 4 yıllık plan yaptılar. Bu iş öyle yapılır. O zaman 3 sene üstüste Avrupa'da ilk turda elendik kimse sesini bile çıkarmadı, o takım öyle üstüne koya koya oluştu.

Şimdi sanki Real Madrid'iz, Avrupa'da elenince vay efendim nasıl elenirsin hoca gitsin vs. Terim'e giydirip ortalığı germeye çalışan bazı köşe yazarları dövülerek susturulmuştur o yıllarda.
 
Son düzenleme:
Sadece dört ama kaliteli yabancimiz vardi,sonucta nicelik degil nitelik onemli yoksa 20 tane donk,de jong olsa ne yazar

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt