Fatih Akyel: "Sneijder Galatasaray’ın oyuncusu değil" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Akyel: "Sneijder Galatasaray’ın oyuncusu değil"


fatihakyel-1.jpg

Şu anda Kocaeli Birlikspor’u çalıştıran Fatih Akyel, Radyospor’a açıklamalarda bulundu. Fatih Akyel, Galatasray’ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder‘i eleştirdi. İşte Akyel’in sözleri:


“Galatasaray yönetiminin oyuncu tercihleri kötü. Hatayı hatayla kapatıyorlar. Sneijder gitmeli. Sneijder tam anlamıyla performansını sergilemiyor. Sneijder Galatasaray’a zarar veriyor”

“SNEİJDER GALATASARAY’IN OYUNCUSU DEĞİL”

“Sneijder çok lüks yaşıyor. Aldığı paranın hakkkını vermiyor. Hagi mi, Sneijder mi? Bence bütün Galatasaray taraftarı Hagi yanıtını verir. Sneijder 10 maç oynamıyor, 2 maç oynuyor ve her şey unutuluyor. Kimse kendini kandırmasın Sneijder Galatasaray’ın oyuncusu değil”

Gamaspor
 
Kendi kendine ortaya bir kıyas atıp, kendi kendine cevap vermiş bir de koduğumun aveli. Merak etme Galatasaray taraftarı Hagi ile herhangi bir ismi yan yana koymaz zaten. :asd22:
 
Ayrıca bu şerefsiz neden Fener hakkında yorum yapmıyor da bizim hakkımızda yorum yapıyor. Hayırdır birader ekmek çıkmadı mı oradan?
 
Suan bir takim calistiriyor ama galatasarayi elestiriyor . Isin gücün yokmu senin kardesim

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Yabancı düşmanlığı yapıyor

Bende Sneijder gitsin istiyorum ama bi kerede Selçuk ve Sabri'de gitmeli deyinde samimiyetinizi görelim
 
Sabri Sarıoğlu, Ahmet Çalık, Semih Kaya, Selçuk İnan, Yasin Öztekin, Eren Derdiyok, Tolga Ciğerci gibi leş yerliler bu takımın oyuncusu da Sneijder bu takımın oyuncusu değil ha? Adama sg derler dönek Fatih seni. Sneijder herşeye rağmen halen daha Muslera ve Bruma ile birlikte bu takımdan gidecek son oyuncudur. Bu 3 adam olmasa küme düşeriz millet farkında değil. Bu eski Türk oyuncuların da bu yerli sevdasına hastayım cidden.
 
Üst Alt