Fatih Akyel: "Wesley Sneijder hemen gönderilmeli" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Akyel: "Wesley Sneijder hemen gönderilmeli"


fat-640.jpg


Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunanan Kocaelibirlikspor teknik direktörü Fatih Akyel, Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder hakkında ise çok çarpıcı ifadeler kullandı.


"HEDEFİM MİLLİ TAKIM"

"Ben üst liglerde de başlayabilirdim. Bu işe alt liglerde başlamak daha güzel. Bazı şeyleri aşağıda futbolcularla birlikte yaşıyorsunuz tecrübe sahibi oluyorsunuz. Ve başarı yaparak yukarı tırnaklarınla kazıya kazıya gelmek daha güzel. Büyük takımları çalıştırmak istiyorum. Milli takımı çalıştırmak istiyorum. Her hocanın hedefi milli takımı çalıştırmaktır. Igor Tudor sezon başında Karabükspor'a gelmişti. Hedefleri büyük olduğu için Galatasaray istedi ve Galatasaray'a gitti. Benimde hedeflerim büyük takımlar. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor"


"GALATASARAY'IN TUDOR HAMLESİ DOĞRU DEĞİL"

"İki taraf da hem doğru hem de yanlış diyebiliriz. Karabükspor Tudor'a 150 bin Euro ceza maddesi koymuş. Süper Lig'de çalışan bir hoca için bu ceza çok basit ve hafif. Yani hoca kötü gitseydi biz hocaya 150 bin Euro verip göndeririz deniyor. Mantık buna geliyor. Bu sefer hoca iyi oldu büyük takım istedi parasını verdi ve gitti. Karabükspor olarak cezai maddeyi az koyarsanız, hocaya teklif geldi ve istediği yere gitti. Galatasaray'ın da böyle bir hamle yapması doğru değil. Bu şekilde değilde en azından konuşarak anlaşılarak çözülebilirdi. Ya da başka bir hocayla anlaşılabilirdi. Bu şekilde almak bana göre doğru değil"

"CAROLE GALATASARAY'IN OYUNCUSU DEĞİL"

"Benim dönemimde Galatasaray takımına altyapıdan gelen 6-7 oyuncu vardı. Galatasaray şu anda oyuncuları dışarıdan arıyor. Galatasaray'ın aşağıdan gelen hiçbir oyuncusu yok. Son zamanlarda alttan gelen tek oyuncu Sabri'dir. Sabri de gerçek bir sağ bek değil. Sabri ofansif bir oyuncudur. Sonradan sağ beke çekilmiştir. Galatasaray yıllardır aradığı sağ beki bulamadı. Ben bu konuda suçu yönetimde buluyorum. Gelen hocalar her zaman kendini düşünüp Galatasaray'da hemen başarılı olayım düşüncesiyle transferler yaptı. Galatasaray'ın altyapıdan bir tane genç oyuncu bulması lazımdı. Sol tarafa bakıyorum Carole var. Kimse kusura bakmasın ama Carole Galatasaray'ın oyuncusu değil"

"SNEİJDER HEMEN GÖNDERİLMELİ"

"Galatasaray'da uzun zamandır arkadaş zaafiyeti var. Bazı oyuncuların hocaların üzerinde üstünlüğü var. 8-10 oyuncu bu konumda. O oyuncuları hemen gönderip Galatasaray formasının büyüklüğünü bilip ona göre oynayacak futbolcuların alınması lazım. Bazı oyuncular Galatasaray'ı çiftliği gibi kullanıyor. Sneijder'in Galatasaray'da oynadığı futbola bakın birde aldığı paraya bakın. Sneijder Galatasaray'ın üzerine çıkmış durumda. Sneijder hemen gönderilmeli"

Ajansspor






 
Bomboş konuşmuş. "Aldığı para performansı için çok fazla, gönderilmeli" dese tamam da uzattıkça saçmalamış.
 
Hasan Şaş diyor ya "t.d lik konusunda bizim Galatasaraylılar olarak lobimiz yok tv ler de de yokuz takımlar t.d. ararken bizi sunacak kimse de yok"

görüyoruz işte ,gerek de yok,oturun oturduğunuz yerde
 
Gecmiste yaptiklarini unuttuk mu sandin piskin piskin yorum yapiyor bir de senin Galatasaray hakkinda yorum yapma hakkin yok

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Kaptan bülent'in üstüne yürüyen adam mı bunları söylüyor sana mı kaldı lan eleştiri lavuk
 
Son düzenleme:
Ya bunun butun akrabalarini taniyorum. Haber degeri bile yok. Kahvede ahmet amcamda elestiriyor sneijderi.

Tapatalk
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Çok komik. Sanki bütün takım harikulade oynuyor da sadece Sneijder kötü oynuyor. Bütün bu durgun haline rağmen sahanın en iyisi. Beşiktaş maçında iki ölümcül pas verdi. Girdiğimiz başka pozisyon yoktu.
 
Zamanında ırkçı emre gibi fenere gidip ihanet eden bu kuşu takan var mı acaba ? 10 saniye okumadım dediklerini sırf gündeme gelmek için saçmalamış.
 
fenere giden hain, seni Galatasaray'ın kapısından içeri sokmazlar ait olduğun yer orası. Tudor'u almaları hataydı demiş seni alacak olsalar tek ayak üstünde seke seke giderdin.
 
Üst Alt