Fatih Altaylı: "Başkan, Allah aşkına, yalvarıyorum. Ne olur seçime gidin" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Altaylı: "Başkan, Allah aşkına, yalvarıyorum. Ne olur seçime gidin"


5149199.jpg

Galatasaray Kulübü olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda söz alan isimlerden Fatih Altaylı, Başkan Dursun Özbek'i eleştirerek; "Başkan, Allah aşkına, yalvarıyorum. Ne olur seçime gidin !.. Galatasaray'ı kötü yönetiyorsunuz. Yönetiminizden birçok dostunuz istifa etti. Bunlar boş adamlar değildi. Yönetimi yeniden takviye edin. Eksilenler yerine kuvvetli insanlar koyun. Sportif AŞ'yi kardeşinizle yönetmeyin. Galatasaray Kulübünü, İş ve İşçi Bulma Kurumuna çevirmeyin. Riva gitti, Florya gitmek üzere, Galatasaray'ın geleceğinden endişe ediyoruz" dedi.

Saracoğlu: "100 binlerce taraftarın çağrısına kulak verip yönetiminizi yenilerseniz, Galatasaray kazanacaktır"

Eski yöneticilerden Özer Saracoğlu ise şu ifadeleri kullandı:

"700'e yakın üye seçim istiyor, imza verdiler. Bu muhalefet hareketi değildir. Bugün itibariyle bu 700 üyenin bir lideri yok. Arkasında bir kişi veya grup da yok. Galatasaray'ın örf ve adetlerine sonuna kadar bağlıyım. Galatasaray'ın demokrasisine inanıyorum. Bu 700 üyenin imzasına saygı duyulmasını bekliyorum. Bu metni bir aday çıkarmak veya başkanı görevinden düşürmek için toplamadık. Başkana güç vermek için bir araya geldik. 700 üyenin ve 100 binlerce taraftarın çağrısına kulak verip yönetiminizi yenilerseniz, Galatasaray kazanacaktır."

Serhan TÜRK, İstanbul DHA
 
Üst Alt