Fatih Altaylı: "Dursun Özbek tefecilik yapmıştır!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Altaylı: "Dursun Özbek tefecilik yapmıştır!"


5294276.jpg


Galatasaray Kongre Üyesi Fatih Altaylı, sarı kırmızılıların eski başkanı Dursun Özbek için flaş sözler söyledi. Altaylı, Özbek'i tefecilik yapmakla suçladı.

Galatasaray Kulübü kongre üyesi ve Habertürk yazarı Fatih Altaylı, Fatih Kuşçu'nun moderatörlüğünü yaptığı 'Spor Saati' programında spor gündemini değerlendirdi. Altaylı, sarı kırmızılın eski başkanı Dursun Özbek ile ilgili çarpıcı ifadeler kullandı.

Galatasaray'ın geçtiğimiz hafta yapılan Divan Kurulu toplantısı hakkında konuşan Altaylı, şunları söyledi:

Öncelikle Divan Kurulu toplantısına gidelim. O toplantıda yaşananlar başından sonuna kadar rezalettir. Dursun Özbek o toplantıya gelenlere doğru olmayan bilgiler vermeye devam ediyor. Bu durum Mustafa Cengiz'i çok sinirlendiriyor. Sürekli gerçek dışı bilgilerle insanları kandırmaya çalışan bir insan var. Fakat bundan daha vahim olan bir şey var. Divan Kurulu'nun ekranlara yansımayan ama gürültüsü duyulan bir pozisyonu var.​
 
Dursun ve dursun gibilerin bir daha yönetimde görev almaması için bu tarz haberlerin ve soylemerin daha da artması gerekiyor.
Yaptıkları yanına kar kalmamalı

Hem boş otelini GALATASARAY'in kampları ile dolduracaksin hemde tahsil edeceğin paralara faiz uygulayacaksin.
Oh Ne güzel

________________________________

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
 
Son düzenleme:
Şu otelde kalma meselesi didik didik edilmeli.Fahiş fiyat çekip sonra da o fahiş faturalara faiz işletmek ancak Dursun gibi bir şerefsizin aklına gelir.Haberde kaba taslak hesap yapılmış.5.5 sene sürekli otelde kalınması gerekiyor o faturanın gelmesi için.Hadi abartılı diyelim.4 te 1'i olsa 1 seneden fazla yapar.Hangi takım 1 seneden fazla otelde vakit geçirebilir.Şunu en ince detayına kadar araştırmayan adam net haindir
 
herif tam bir şark kurnazı bizde nasıl zengin olmuş diyoruz burada :D Osman altunterim, Nevzad gibi medya maşalarıyla da kamuoyunu yanlış yönlendirmeğe çalışıyor.
 
Cesaret almasına gerek yok ki. Enayiler olduğu sürece yine ona oy veren olacaktır.

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Öyle deme hocam. Enayi dediğimiz adamlar tokadı bastı. Ben onlara inanıyorum. Ama herkesin malumu her kurum ve kuruluşu yönetmeye çalışan kişi kafayı koyduysa, bir şekilde Dursun Özbek'i başkan olarak görmek isterse önünde kim durabilir bilmiyorum!
 
Öyle deme hocam. Enayi dediğimiz adamlar tokadı bastı. Ben onlara inanıyorum. Ama herkesin malumu her kurum ve kuruluşu yönetmeye çalışan kişi kafayı koyduysa, bir şekilde Dursun Özbek'i başkan olarak görmek isterse önünde kim durabilir bilmiyorum!

Bugunku ekstra hircin muhalif tavrinizin muhteviyatinin beni bahtiyar ettigini belirtmek zorundayim Mustafa Bey.
 
Üst Alt