Fatih Altaylı: "Sen kimsin Dursun Özbek" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Altaylı: "Sen kimsin Dursun Özbek"


7_dursun-ozbekin-gozu-korktu_14603340603.jpg

Habertürk Yazarı Fatih Altaylı, Bloomberg HT'de yayınlanan Spor Saati programında gündemdeki konular hakkında açıklamalarda bulundu.


"Annem bu kulübü ne kadar yönetemezse; bu vatandaş da Galatasaray'ı yönetemiyor ama şunu biliyorum zaman beni haklı çıkarır. Galatasaray koşar adım kötüye gidiyor. Üyeler gidiyor kongreye goy goya. Neye el kaldıırdıklarından haberleri yok. Emlak Konut ile yapılan anlaşma neden kongreye sunulmuyor? Bu anlaşma gizli mi? Sözleşmeyi gören var mı? Benim bildiğim yok. Neyi ibra ettiniz?

Dursun Özbek'e daha önce kimseye verilmeyen yetkiler verildi. Tapuyu gösteriyor kongrede. Genel kurulu kandırıyor, alay ediyor. Eğer Galatasaray statın tapusunu almışsa, diğer takımlara da verilmesi lazım. Aldıysa helal olsun, üst kullanım hakkını almak da önemli bir şeydir.

Böyle yapmışım, etmişim diye konuşuyor. Sen Galatasaray'dan büyük müsün? Ne demek ben yapmışım, etmişim. Kardeşim sen kimsin? 1.5-2 yıldır Galatasaray ile tanışmışsın; yazmışım, almışım... Sen kimsin Dursun Özbek? Birinci tekil kişiyle konuşarak Galatasaray'ı temsil edecek kişi sen mi kaldın? Bir başkandan, Galatasaray'dan bahsederken birinci tekil şahıs kullandığını hiç duymadım. Bu terbiyesizliktir. Bu genel kurul da buna onay veriyorsa, terbiyesizliğe ortaktır.

AJANSSPOR


PORTAL HABERİ
 
Dursun'un başkan olması Galatasaray'ın utanç tarihinin baş sayfası hatta manşetidir.

Dursun Galatasaray için büyük bir utançtır ve buna destek verenler de o utancın kaynağıdır.
 
okadar gereksiz ve boş bir şahıski kimsin sorusuna wiki ile cevap vermeye kalkıyorsun tapadan bakanlar zorlansın diye fakat hiç yer kaplamıyor. en ufak zevkimizin bile içine ettin şopar herif


Dursun Aydın Özbek (d. 25 Mart 1949, Şebinkarahisar[SUP][1][/SUP]), Türk iş adamı, 36. ve şu anki Galatasaray SK başkanıdır. GiresunŞebinkarahisar doğumludur. Galatasaray Lisesi ve İTÜ Makina Mühendisliği mezunudur. 1974 yılından beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Özbek, 1988 yılından beri ise turizm sektöründe Nippon ve Point Hotel zincirleriyle İstanbul'da, Kimeros ve Mabiche otelleriyle de Antalya'da hem yatırımcı hem de işletmeci olarak faaliyet göstermektedir. Evli ve iki çocuk babasıdır.
Dursun Özbek, Kulüpler Birliği Vakfı'nın 11.08.2016 tarihinde yaptığı toplantıda Kulüpler Birliği Divan Başkanı seçilmiştir.[SUP][2][/SUP]
[h=2]Galatasaray SK[değiştir | kaynağı değiştir][/h]2011 yılında Ünal Aysal'ın yönetiminde yer alan ancak daha sonra listeden kendi isteğiyle çıkarılan Özbek, 2014 yılında Duygun Yarsuvat'ın başkanlığında Galatasaray SK Yönetim Kurulu'na seçildi ve başkan yardımcısı oldu. 23 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleştirilen Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı sonucunda aldığı 2800 oyla Galatasaray'ın 36. Başkanı oldu.[SUP][3][/SUP]
 
Asıl Fatih Altaylı kim oluyor. Basın tarihinin, Galatasaray'ın yüz karası. Madem öyle gelseydin kongreye, bunları kürsüde söyleseydin. Bu ve bunun gibi tipler köşelerinden sallarlar. Popülist laflarla gündem yaratırlar o kadar. Olaya bakın; Dursun Özbek'i savunmaya geçeceğiz neredeyse!
 
Üst Alt