Fatih Altaylı: "Yönetim Galatasaray'ı katletmeden gitmeyecek!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Altaylı: "Yönetim Galatasaray'ı katletmeden gitmeyecek!"


galatasaray-a-gelse-kendisini-211-3-4849.jpg

Altaylı şöyle konuştu;
"Galatasaray'a bir ölü toprağı serpilmiş. Biz bir spor kulübüyüz. Sürekli otel konuşuyorlar. Burası inşaat şirketi mi? Ey Galatasaray taraftarları, sabırlı olun çünkü camia bu berbat yönetimi çok sevdi. Bu yönetim bizi katletmeden gitmeyecek."

Bu yönetim kaldığı sürece başarılı olamayız. Adımız küme düşmez ama bu iş uzarsa küme de düşebiliriz. Yeni Galatasaray bu. Geçmiş takımın kalıntıları da kaybolduktan sonra, bu yönetim bu takımı daha da kötüye götürecek."

Bu yönetim, 20'ye yakın oyuncu aldı. 60 M €'ya yakın para harcadı. Hiçbiri piyasada yok. Yine kalanlar oynuyor. Bir atımlık barutumuz vardı. Arazileri sattık. Artık seçeneğimiz de yok. 80-90 M $ geldi, o da kendi borçlarına gitti.

Bu genel kurul, Yeni Galatasaray'dan çok memnundur. Yarın seçime gidilsin %50'nin üzerinde bunlara 'Evet' diyecektir. Galatasaray'a bir ölü toprağı serpilmiş. Biz bir spor kulübüyüz. Sürekli otel konuşuyorlar. Burası inşaat şirketi mi?

Wenger, Galatasaray Yönetimi'yle görüşmeden menajerler aracılığıyla Galatasaray'a gelse kendisini Florya'daki AVM'de asar" dedi.


 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sen konuşma lan! Sana mı kaldı Galatasaray'ı sahiplenmek? Sen gerçekten Galatasaraylı isen, ben o Galatasaraylılığı vicdanen reddederim zaten.
 
Üst Alt