Fatih Gökşen: "İbra konusu çok hassas bir konu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Gökşen: "İbra konusu çok hassas bir konu"


231020142100587368417_2.jpg

Galatasaray'ın eski futbol şube sorumlusu Fatih Gökşen önemli açıklamalar yaptı.


Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Gökşen; Levent Nazifoğlu'nun itifası ile ilgili olarak , "Önce hayırlı olsun. Zor şartlarda çalışıyorum deyip bırakıyorsa onun tercihi. Bence zor şartlarda çalışmak önemli zaten. Zor şartlarda herkes çalıştı. Kolay şartlarda herkes çalışır. Önemli olan gemiyi terk etmemek. En azından sezon sonunu bulması gerekirdi. Bu kendi tercihi. Hayırlısı olsun Galatasaray için" dedi.

İşte Gökşen'in açıklamaları:

"GALATASARAYIN CANI ÇOK YANDI"

"Riekerink'le bizim işim işimiz zor, bir kaç fırın ekmek yemesi lazım Galatasaray'ı çalıştırmak için" demiştim. Sezonun başında yanlış kaptanla çıktılar yola. Bu şekilde gemi yola çıkarsa batmaya mecburdur. Bizim takımımızda kötü futbolcular yok ama yanlış idare yanlış kararlar bu sonucu getirdi Galatasaray'a. Hakemlerden de çok çekti takım. Son Trabzonspor maçında penaltı ve frikiği verilmedi takımın. Bu sene Galatasaray'ın çok canı yandı.

"İSTAFA ETMEK KOLAY, EHİL İNSANLARLA ÇALIŞMAK GEREKİR"

"Haksızlık olur. işin en kolay noktası istifa talebi oluyor. Biraz insanlara zaman tanımak lazım. Ama bu istifa talepleri birazcık da yönetimin başkanın bazı noktalarına dikkat çekmek amacıyla diye düşünüyorum: zira yönetim kurulunu kurarken işin ehli insanlar ile çalışmak lazım. Tecrübe dediğimiz parayla satın alınmıyor. Bazı acı tatlı şeylerle tecrübe kazanılıyor. Ama siz yola çıkarken bazı şeylerin tecrübesi azdı. Bir de yanına aldığı insanlardan faydalanamazsa her kafadan bir ses çıkarken yanlış kararlara sebep olacak. Ama anlıyorum ki konuşmalardan ve demeçlerden; başkan güzel şeyler yapmaya çalışıyor. "

"Mesela şu basket salonu olduğu gibi zarar. Abdi İpekçi'nin yolları yapılmış ,seyirci oraya alışmış bir daha kalkıp 50 milyon dolar harcamaya ne gerek var?"

"BU DEFA GEMİYİ YÜRÜTMESİ ZOR OLACAK"

"Başkan borç ödemeye geldi. Başkan Dursun Özbek. 'Birçok şeyde tasarrufa gideceğim' dedi. Yaptığı ilk şey çalışanları çıkartmak oldu kulüpte. Ama olmadı başka isimler aldı. Amatör branşlar diyoruz Amatör branşlar burada harcanan bir tane futbolcunun bütçesi kadar. Amatör branşları kimse sebep olarak görmesin. Amatör branşlar spor kulübünü oluşturuyor. Yine yanlış transferler var. Bütçeyi aştık. Bu sene bayağı bir zararla kapatıyor Galatasaray. İbra konusu çok hassas bir konu. Suistimal yok. "

"Söz konusu değil ama başkanın tekrar düşünüp takviyeler yapması lazım. Bu mali kongrede kararlar alması. Gemiyi yürütmesi çok zor olacak bu defa."

AJANSSPOR ÖZEL RÖPORTAJ


PORTAL HABERİ
 
Üst Alt