Fatih Terim 3 İsmin Biletini Kesti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
1770465_67aff037ee0624839ab55e2f5b5084f3_640x640.jpg

Galatasaray'da 4. kez göreve gelen Fatih Terim, devre arasında takımda revizyon yapmaya hazırlanıyor. Gelecek isimlerin yanı sıra gönderilecek isimler de yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Hakan Balta'yı affeden ve takıma geri çağıran Terim, hem sol bek hem de stoperde tecrübeli oyuncuyu kullanmak istiyor. Balta ile görüşen Terim, oyuncusuna güvendiğini söyledi.

Takımda bileti kesilen isimlerse belli oldu.

Terim, sol bekte transfer olduğu günden beri verimli olamayan Latovlevici, Ryan Donk ve Emrah Başsan'ı takımdan göndermeye karar verdi.

Tudor'un isteğiyle transfer edilen Latovlevici, son oynadığı maçta taraftarın yoğun tepkisine maruz kalmış ve oyundan alınmıştı. Sık sık sakatlanan Rumen bek ile yollar devre arasında ayrılacak.

Galatasaray'ın bir diğer yabancısı Ryan Donk ise zaman zaman kupa maçlarında oynasa da takımdaki yerini kaybedeli uzun zaman oldu. Donk için Ocak'ta ayrılık yolu gözüktü.

Galatasaray'a geldiği günden beri forma şansı bulamayan ve zaman zaman kiralanan Emrah Başsan da Terim'in göndereceği 3. isim olacak.

Habertürk
 
Sol bek yokken latonun gitmesi komik olur
hem sık sık sakatlandığı kolpa, aldığımızda yüzü kırıktı sonra 1 kez sakatlandı onda da ameliyattan çabuk döndü
 
De Jong, Carole, Balta'dan birşey olmaz. Tutulmaları yanlış olur. Ha takımla çalışsınlar alıcı çıkar belki sonra diye kalırlarsa ne ala. Yoksa fesih imkanı filan varken tutmamak lazım.
 
Yeni gelecek sol bek + Linnes yeter Carole gelmesin yaw boşuna kontenjan olur.Denayer ve Carrasso bize bu yıllık lazım
 
Üst Alt