Fatih Terim: "3 puan alınınca sahada her şey yolunda diye düşünüyorum" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Soru: "Galatasaray iki haftadır kazanıyor ama takımınızın iyi oynadığını düşünüyor musunuz?"

Fatih Terim: "Bu soruya şöyle cevap vereceğim. Kazanıyor ama ne? Kazanıyor ama yok. Legal kazandığına göre kazanıyor."

Fatih Terim: "3 puan alınınca sahada her şey yolunda diye düşünüyorum. 3 puan kazanıp işleri yoluna koymak daha iyidir. Kaybedip işleri yoluna koyacağınıza kazanıp koyun, daha yeğdir diğerinden. "

Fatih Terim: "Galatasaraylıları iyi tanırım. Üç puanı isterler ama puanın yanında oyunla ilgili beklentilerini iyi bilirim. Belki seyir zevki yüksek bir oyun olmadı ama puan kaybını istemediğimiz için üç puan bizim için sevindirici."

Fatih Terim: "1-2 senedir Avrupa'yla makas açılıyor diyorum. Bunu söylerken muhakkak bir bildiğimiz var. Ekonomik ve idari anlamda makas daha da açılacak. Dolayısıyla teknik anlamda da açılacak.

Fatih Terim: "Biz zaman zaman çok iyi oynuyoruz. Lige de çok iyi başladık ama daha önce dediğim gibi, haftada 3 maçı kaldıracak durumda değildik. Onun için hem Avrupa, hem lig aynı anda biraz zor geldi. Sakatlıklar olunca, doğal olarak bazen takımı yapmakta zorlanıyorsunuz."

Fatih Terim: "Ezbere oynayan bir takımdan pandemi ile birlikte geriye düşen, ayakların kırıldığı, 6-7 aylık sakatlık dönemleri yaşadık. Sakatlık olmasın, biz gerisini hallederiz."

Fatih Terim: "Diagne'den beklentimiz yüksek. Daha yüksek bir performans vermeli. Zaten bugün o yüzden onu çıkardım. Diagne, inşallah kendine dikkat eder."
 
Son düzenleme:
kendime kendime diyorumki maci izlerken ulan bu adamlarda kör degildir herhalde , transfer yapmadilar ama takimin halini gorunce bin pisman olmuslardir filan diyorum. Sonra boyle bir aciklama yapiyorlar kafayi yiyorum.

Yendik ama yetersiziz de kotuyuz de daha iyi oynamamiz lazim de , bu konuda Sergen hocaya hayranim adam hic cekinmiyor takir takir soyluyor ne oldugunu ne gordugunu.
 
Hey gidi... 2012 model FT'nin kazanılan ama bırak böyle leş oyunu, vasat oyunlara karşı bile tahammülü olmazdı. Şimdiki hale bak...
 
Fatih Terim: "1-2 senedir Avrupa'yla makas açılıyor diyorum. Bunu söylerken muhakkak bir bildiğimiz var. Ekonomik ve idari anlamda makas daha da açılacak. Dolayısıyla teknik anlamda da açılacak.
 
Üst Alt