Fatih Terim, 4 Türk'ü İzliyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim, 4 Türk'ü İzliyor!


images


Galatasaray’ın alt yapısına kendi kattığı oyuncularla yakından ilgilenen Fatih Terim, milli takımı çalıştırdığı dönemde yakından takip ettiği Alman Milli Takımı’nın alt yaş gruplarında forma giyen oyuncularına olan ilgisini de kesmedi.

Fatih Terim, Mainz’da forma giyen Alman U-20 Milli Takımı’nın kaptanı Suat Serdar, Bochum’dan forma giyen Görkem Sağlam ve Furkan Sagman ile Alman U19 Milli Takımı’nın kaptanı Atakan Akkaynak’ı izlemeye devam ediyor.

İlerleyen dönemde değişmesi muhtemel yabancı kuralı da Terim’i bu oyuncular konusunda dikkatli olmaya itiyor.

webaslan
 
Son düzenleme:
Getirin uygun meblağlara deneyelim , Türkiye'nin en büyük kulübü ise bu isimleri gözlemci raporlarına göre evvela bizim denememiz gerek.
 
Atakan müthiş bir potansiyel B2B topçu. Alabilirsek büyük iş. Suat da defansif orta saha, diğer 2 oyuncuyu tanımıyorum. Fatih Terim'in bize bir artısıda zaten milli takımın oyuncu gözlem havuzuna hakim olması.
 
Keşke birde paf takımda ki oyuncularımızı da takip etseydi.
Varsa yoksa capsiz capsiz gurbetçiler.

________________________________

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!
 
Eger bu oyuncular gercekten vaad eden oyuncular ise Almanya liginden bizim ligine getirmek cok ama cok zor istir. Acikcasi 19-20 yasindaki oyunculari Avrupa liglerinden alman zor. Alabilecegin oyuncular o liglerde seviye atlamiyanlardan anca olusur.
 
Üst Alt