Fatih Terim, Alkollü Bir Şekilde Mekan Bastı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim, Alkollü Bir Şekilde Mekan Bastı!


Tarih; 14 Temmuz 2017... Yer; Alaçatı... Yüzevler ve Beeves adlı iki komşu restoran... Yüzevler'in sahibi Selahattin Aydoğdu... Beeves'in sahibi ise Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin...

Çetin, komşusu ile kendi restoranını ayırmak için tam ortaya hasırdan bir paravan çeker. Ancak bu durum kim olduğu bilinmeyen bir şahıs tarafından şikayet edilir. Çetin, şikayetçinin Aydoğdu olduğunu iddia eder ve durumu kayınpederi Fatih Terim'e anlatır.

Fatih Terim, saat 20:45'te Aydoğdu'yu arar ve sorar:

- "Neden sıkıntı çıkartıyorsun..."

Aydoğdu ise kendisinin şikayet etmediğini, AVM yönetiminin görsel dokuyu bozduğu için bu paravana izin vermediğini söyler. Ancak Terim'in telefondaki tutumundan rahatsız olduğu için de, şu cevabı verir:

- "Şikayetçi olan ben değilim. Fakat tavrınız hoş değil. Sizden çekinmem."

Bu cevap üzerine sinirlenen Terim, Aydoğdu'yu yanıtlar:

- "Şu an Bodrum'dayım. Bekle, Alaçatı'ya geliyorum..."

5181239.jpg


Aydoğdu da cevap verir:

- "Tehdit etme, gel..."

Saatler 01:00'i gösterirken; Fatih Terim, iki damadı Ahmet Baran Çetin, Volkan Bahçekapılı ve koruması olduğu ileri sürülen sakallı bir şahısla birlikte Alaçatı'ya restoranların olduğu bölgeye gelir.

Bu andan sonra gelişenler, Aydoğdu'nun ifadelerine göre şöyle:

Terim ve yanındakiler, restorana bahçe duvarından atlayarak girerler. Bu esnada Aydoğdu, "Hocam, müşteriler var. Gelin içeride başbaşa görüşelim" der. Ancak ortam gergindir ve bir anda kavga başlar. Volkan Bahçekapılı'nın mekandaki sandalyeleri sağa sola fırlattığı, kavgada Yüzevler'de çalışan 5 kişinin yaralandığı öğrenilir.

Kavga bittikten sonra Terim ve yanındakiler mekandan uzaklaşır. Darp edilen 5 çalışan önce hastaneye giderek darp raporu alır; ardından da Aydoğdu ile birlikte karakola giderek ifade verirler ve Terim, iki damadı ve bir korumasından şikayetçi olurlar.

Fatih Terim cephesinin de dün sabah saatlerinde karakola giderek ifade vereceği söylenir. Ancak bu konuda yetkililer, bir açıklama yapmazlar.

Olayın ardından aracılar devreye girerler ve gece boyunca Aydoğdu'yu arayarak şikayetini geri çekmesini isterler. Ancak bu telefonlara olumlu yanıt vermeyen Aydoğdu, aynen şunları söyler:

- "Geri adım atmam. Çünkü haksız olan ben değilim. Fatih Terim ve yanındakiler rüzgâr yapmaya gelmişler. Keşke delikanlı gibi görüşseydiler. Asıl maç şimdi başlıyor."

Olayın bir yanında Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim var.

Diğer tarafta ise Selahattin Aydoğdu... Peki Aydoğdu kimdir?

Aydoğdu; TFF Yönetim Kurulu Yedek Üyesi...

Aydoğdu; Fatih Terim'in hemşehrisi ve Adana Demirspor Kulübü eski başkanı...

Alacatı'da Fatih Terim ve damadı Volkan Bahcekapılı mekan bastı!
 
iddiaya göre dün gece alaçatı'da gerçekleşen hadise.

alıntı:

fatih terim'in damadının alaçatı'da beeves burger isminde bir restaurant'ı var ve galiba yanındaki restaurant (ismi yanlış hatorlamıyorsam selahattin) rakibi galiba ve ihtilaf çıkmış. fatih terim de bodrum'dan kalkarak çeşme'ye geceyarısı 24:00'te alkollü bir şekilde ve adamları ile restaurant basmaya gitmiş. ancak karşı taraf da çetin ceviz olduğundan büyük arbede yaşanmış. julius caesar müsveddesi bundan sonra o adamlarını değiştirir tabii çünkü mekan basmaya gittiler ama rezil oldular elbette!

olayı doğrulayan aşağıdaki ınstagram hesabında bir story var, yakında kokusu çıkar.

Yuzevler-Bedri Usta-FikretUsta (@cumaliaydogdu) • Instagram photos and videos

edit: twitter'daki kaynak eklendi, story görseli eklendi

Twitter

Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yukle - resim paylaş - Hızlı Resim

fatih terim ve adamlarının yuzevler'i basması - gundem - ekşi sozluk
 
bir an arsene wenger ve alex ferguson'u düşündüm böyle mekan basmaya falan gidiyorlar:)


fatih hoca kendini inek şaban filminde zannetti herhalde!!!


YouTube
 
Son düzenleme:
Üst Alt