Fatih Terim: "Asamoah zor, alternatifler'e bakıyoruz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Fatih Terim: "Asamoah zor, alternatifler'e bakıyoruz"


26240790_10156194846187160_3249067541115866785_o.jpg

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Juventus'tan transferi gündemde olan Asamoah ile anlaşılmasının zayıf ihtimal olduğunu söyledi.


Kulüp televizyonuna konuşan Terim şu ifadeleri kullandı:

"Geldiğimiz günden itibaren her şey çok güzel gidiyor. Taraftarlarımıza da bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. 2-2-1, 2-2-1 antrenman şekliyle devam ediyoruz. Mekan bizim tanıdığımız mekan ama bir takım alışkanlıkları değiştirmek için efor sarfediyoruz. Oyuncuları da konsantre etmek çok önemli. Çok şükür hiçbir sıkıntımız yok. Fernando ile konuştum, o da yakında bize katılacak. O da içeride çalışıyor."

'Futbolcu formayı kendi alır'

"Tarık ve Emrah'ın oynamalarını istediğim için böyle bir karar aldım. Burada şans bulamayacaklardı. Donk da geldiğimde burada yoktu. Açıkçası mukaveleyi oyuncu uzatır. Devamını oyuncu sağlar. Futbolcu zaten bunu belli eder, formayı kendi alır. Zorluk olmadan olmaz bu işler. Benim avantajım mekanı bilmek. Türk futbolunun da içindeyim zaten. Ama içeride olmakla dışarıda olmak arasında büyük fark var. Dışarıdan biz çok iyi takımız. Evet öyle bir takımız ama sadece iyiyiz demekle olmuyor bu."

'İşimiz şimdi başlıyor'

"İçeride kazanılan ama dışarıda kaybedilen puanlar var. Zaten şu ana kadar takıma çok dokunmadım, çıktığım ilk 2 maçta fazla dokunuş yapmadım. Asıl işimiz şimdi başlıyor. Hagi ile konuştum. Zaten sürekli konuşuyoruz. Bizim takımla oynayalım mı dedi, oynayalım dedim."

'Alternatif bakıyoruz'

"Medyada almadığımız kalmadı (Gülerek) Artık arası ve deresi kalmadı. Her zaman oyuncu alabilir ve satabilirsiniz. Ben zaten sol bekimiz yok dedim. Onun arayışları içindeyiz. Gecikiyor ama en iyisi olsun istiyoruz. Asamoah'ın olma ihtimali zayıf. Alternatif bakıyoruz. Hem iyi olsun, hem ucuz olsun istiyoruz ama.. Bu kolay değil. Arkadaşlarımızla ben, buradan kurduğumuz kamp içinde şu anda dünyanın her tarafını tarıyoruz. En kısa zamanda oyuncuyu getirmek istiyoruz."

'Transferde sürpriz yapabiliriz'

"Belki 1 dedik, 2 de olabilir ama 3. transfer olmaz diyelim. Sol bek dışında belki bir sürpriz yapabiliriz, kafamızda bir şey var. Ben bu mesajı çok açık verdim, yapacağımız transferler, oyuncularımızın performansını artırmaktan önemli değildir. Mevcut takımıma ben zaten inanıyorum. Onların 1 ise 2, 2 ise 4 vereceğine herkes inanmalı. Hakan Balta'yı da yeni transfer olarak görebilirsiniz. Orada zaten Lato ve Hakan var. Sağ ayaklı bir oyuncuyu sol bek oynatmaktansa, Hakan Balta'yı tercih ederim."

'Donk'tan beklentim var'

"Donk hepimizin Kasımpaşa'da beğendiği, meziyetli bir oyuncu. Stoperde, orta sahada oynayan. Donk'tan beklentim var. Fernando sakat şu anda. Donk var ama, orada bir tane de Selçuk var. Benim kendi anlayışım hep birlikte oynamaktır. Ben her oyuncuyu oynatma niyetindeyim. Tabii bir 11'iniz vardır, bazı oyuncular daha fazla şans bulacaktır. Ama önemli olan, oyuncuların şans bulduklarında bu şansı iyi kullanmaları. Adil olmak bu işte çok önemlidir. Siz bir futbolcuyu beğenmeyebilirsiniz ama onun onuruyla oynayamazsınız. Güzel duygular içinde ayrılmak lazım."

'Necati, Gökhan ve Elmander geliyor'

"Taffarel ayın 18'inde maçtan sonra burada. Eski ekibimizi aldık. İki tane diğer arkadaşımızı da çağırdım ben. Levent Hocamız da burada. Çok kariyerli bir insandır, milli takımdaki yardımcımdı. Çok güzel uyum sağladılar. Necati'yi çağırdım, Gökhan'ı çağırdım. Bizim çok paramız yok ama prestijimiz ve itibarımız her zaman var. Lisanslarına göre altyapıda onlara görev vereceğim. Elmander ile de konuştum. Onla da bir konuşacağım, o da geliyor. Altyapıda kendi yaş gruplarını çalıştırırken, haftada 1 de A takımı çalıştırsınlar istiyorum Necati ve Elmander'in."

'Kombinede Dortmund gibi olmalıyız!'

"Emre Belözoğlu ile başlayan, Sabriler, Ardalar, öbür Emreler.. Altyapıdan oyuncu çıkarmaya alışkın bir kulübüz. Hep çıkmıştır, çıkmalıdır. Bu projemizi de en kısa zamanda hayata geçireceğiz. Hani deniyor ya, Dortmund'da bütün kombineler satıldı, tek bir kombine satılamıyor, kombine almak isteyenler sıraya giriyor, boşa kombine çıkarsa alıyor diye.. Bizde de öyle olmalı. Taraftarımız onlardan daha büyük taraftar... Takım kötü de gitse tribünler dolmalı."

Fanatik

GSC PORTAL
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
başından beri alamayacağımız açıktı juve üç beş kuruşa tenezzül edecek takım değil. geniş kadro istiyor. burda suçlu juve ya da asamoah değildir. bir sürü transfer yapıp önemli bölgelerden bir mevkiyi es geçerek çıkma adamlarla yürütürüm zanneden yönetimdir.
 
iyice araştırmışlardır dünya piyasasını zaten makul fiyatlı bi transfer için ama iyi bi seçenek bulunamazsa az maaşa evrayı getirip başlatsınlar bence hiç yoktan iyidir.piyasada resmen solbek kıtlığı var hele ki sezon ortası daha büyük bi kıtlık var
 
Uygun bir Sol bek ve olursa Emre Mor gibi algılıyorum ben bu açıklamaları Lato ve Carrassoda muhtemel yolcular
 
"Dışarıdan biz çok iyi takımız. Evet öyle bir takımız ama sadece iyiyiz demekle olmuyor bu."

Bu mesaj sizce Tudora mi?
 
Üst Alt